Ο Στυλιαράς έρχεται στην Superleague μετά από διαμαρτυρίες στο τοπικό πρωτάθλημα



ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr

Τελικά δεν ήταν μόνο το agriniopress που ανέδειξε ορισμένα από  τα κακώς κείμενα στον χώρο της διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α.
Την σκυτάλη πήραν τα ίδια τα σωματεία που είναι οι φυσικοί αποδέκτες των κακών διαιτησιών των πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα ο Α.Ο . Χάλκειας και η Θύελλα Παραβόλας κατήγγειλαν με ανακοινώσεις τους τις διαιτησίες που είχαν την περασμένη αγωνιστική.
Αναλυτικά η επιστολή του Α.Ο. Χάλκειας:
Προς επιτροπή ορισμού διαιτητών
Κύριοι της επιτροπής ορισμού διαιτητών με θλίψη φτάσαμε στο σημείο να προβούμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας. Με αποκορύφωμα την χθεσινή διαιτησία στον αγώνα  με την Α.Ε. Μεσολογγίου, ενός ιστορικού σωματείου που δεν χρειάζεται βοήθεια από την διαιτησία για να προχωρήσει, το οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία που είχαμε και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.
Σας παραπέμπουμε στο βίντεο του αγώνα ΑΕΜ – ΑΟ Χάλκειας όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αδικία εις βάρος της ομάδας μας και συγκεκριμένα:
Το πρώτο γκολ της ΑΕΜ σημειώνεται από εμφανή θέση οφ σάιντ.
Μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Μανδέλο.
Εγκληματικό τάκλιν με τα δύο πόδια σε βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας από Δενδρινό ο οποίος τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.
Όπου χρειάστηκε να επέμβει ο διαιτητής υπέρ της γηπεδούχου ομάδας το έκανε με επιτυχία.
Τελειώνοντας κύριοι της επιτροπής ορισμού διαιτητών πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον συγκεκριμένο ορισμό διαιτητή. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αφήστε μας να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, ζητάμε ισονομία και σεβασμό στην ομάδα μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                    Η γραμματέας

Αντώνης Δελημάρης                                      Καρναχωρίτη Αγλαΐα

Επίσης η ανακοίνωση της Θύελλας Παραβόλας κατά του διαιτητή Στυλιαρά έχει ως έξης:
Το ΔΣ της Θύελλας Παραβόλας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κου Στυλιαρά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο κος Στυλιαράς με τα σφυρίγματά του και συγκεκριμένα για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας κατάφερε να χάσουμε το παιχνίδι,
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές
Το ΔΣ

Οι ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας δεν πρόκειται να βελτιώσουν την κατάσταση πού επικρατεί.  Το μόνο που πιθανώς να γίνει είναι τα σωματεία που βγάζουν ανακοινώσεις-καταγγελίες  να τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο. Τιμωρίες δεν πρόκειται να επιβληθούν σε  διαιτητές. Ειδικά για τον Στυλιαρά ο οποίος αποτελεί την ιερή αγελάδα της Ε.Δ.  δεν υπάρχει ούτε σκέψη για κάτι  τέτοιο μιας και η επιτροπή του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και αυτός είναι ο λόγος που σε  κανένα από τα  16 ματς που έχει διευθύνει φέτος  δεν είχε σε κανένα παρατηρητή διαιτησίας.
Νωπές εξάλλου είναι οι μνήμες από τον περσινό αγώνα του Ναυπακτιακού Αστέρα με την Φλόγα Παλαιομάνινας για την ανάδειξη του πρωταθλητή  στην Α΄ κατηγορία όπου η εμφάνιση  του  είχε γίνει Viral  σε Μ.Μ.Ε πανελληνίας εμβέλειας και από τον παρατηρητή   διαιτησίας που ήταν στο παιχνίδι  η διαιτησία του είχε χαρακτηρίσει ηλεκτρονική.

Δυστυχώς για τα σωματεία που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α η λύση των ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας  περισσότερο τα ζημιώνει παρά τα  ωφελεί.

Σχόλια