Ηρθε η ώρα...

Κωστάκη ... ήρθε η ώρα. Η εικόνα ολοκληρώθηκε. Οι "παρατάξεις" συγκροτήθηκαν.
Από τη μια η κυβέρνηση δια του νυν και (κυρίως) του πρώην υφυπουργού αθλητισμού που κυνηγάει ακόμη την εκ των υστέρων δικαίωσή του. Τα χαρτιά τους είναι ανοιχτά στο τραπέζι σε επίπεδο διακηρύξεων. Θέλουν τον πλήρη έλεγχο μέσω αποδεκτού από αυτούς εκλογικού συστήματος και επιθυμούν την διάχυση της εξουσίας της Ομοσπονδίας σε θέματα κανονισμών (σύνταξη, έγκριση και λειτουργία) και σε άλλους έξω - ποδοσφαιρικούς φορείς ( π.χ. ΟΔΠΕ).
Σε επίπεδο ισορροπιών και συμφωνιών κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Πιθανό και στο απόλυτο ξεβράκωμα, όπως συμβαίνει με τις αξιολογήσεις.
Από την άλλη οι Ενώσεις, που ενώθηκαν σε πρώτη φάση ( οι ... κακές για σένα Κωστάκη γλώσσες λένε και σε δεύτερη), διαμορφώνουν ήδη το πολιτικό πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθούν και (είναι πιθανό να) κινούνται ήδη για την συμφωνία επί κοινού ψηφοδελτίου, που θα εκφράζει το σύνολο ( πλην μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού αμετανόητων του εγχώριου κιτρινισμού) του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο στόχος τους δεν μπορεί να είναι άλλος από την πλήρη εφαρμογή του καταστατικού και των κανονισμών της FIFA (και συνακόλουθα της ΕΠΟ.) στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και στη μέση εσύ Κωστάκη. Τόσο καιρό (νόμιζες ότι) παραμύθιαζες όλους γύρω σου (Ενώσεις, ΠΑΕ, FIFA, UEFA και ολίγη από κυβέρνηση) λέγοντας στον καθένα ότι του αρέσει να ακούει και υποσχόμενος σε όλους τα πάντα.
Τώρα ήρθε η ώρα για τις αλήθειες. Τώρα θα χρειαστεί να στοιχηθείς. και η μοναδική στοίχιση που είναι αποδεκτή είναι αυτή του καταστατικού και των κανονισμών.
Ξέρεις εσύ κάποια άλλη;

Υ.Γ. Ποια ακριβώς ημερομηνία έχει θέσει η FIFA ως καταληκτική για τη διεξαγωγή εκλογών;