Περί εκθέσεων ο λόγος

Ανέξοδες προτάσεις παρωχημένων μυαλών, που επιχειρούν εν έτει 2017 και με τα δεδομένα στο διεθνές ποδόσφαιρο να έχουν παντελώς διαφοροποιηθεί (μια απλή ανάγνωση των κανονισμών επαρκεί) να παίξουν επικοινωνιακά παιχνίδια στο χώρο της διαιτησίας με όχημα τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας.
Την δημοσιοποίηση τους προτείνει η SuperIeague με προφανή στόχο τα πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη ( τον κώλο μας να φυλάξουμε κι άλλοι να πάνε να.....) από μια απολύτως ανεφάρμοστη πρόταση.
Γνωρίζουν (κι αν δεν γνωρίζουν μπορούν εύκολα να το μάθουν ρωτώντας) ότι πρόκειται για μια αστεία πρόταση, που δεν έχει καμία τύχη να λειτουργήσει, καθώς προσκρούει απολύτως στους ισχύοντες κανονισμούς της FIFA και της UEFA, που απαγορεύουν πλήρως και τη σκέψη ακόμη για δημοσιοποίηση των εκθέσεων των παρατηρητών αλλά και των "ποινών" ( συμβατικός ο όρος για να συνεννοηθούμε) των διαιτητών.
Η τεράστια ανάγκη, όμως, της επικοινωνιακής αποδοχής από κύκλους, που έχουν ειδικότητα σε θέματα διαιτησίας και είναι απαραίτητοι για την καλή δημόσια εικόνα της Λίγκας, οδηγεί σε τέτοιες προτάσεις που δεν έχουν καμία πιθανότητα εφαρμογής.

Αυτιά χαϊδεύουν μόνο για μερικές μέρες μέχρι να περάσουν στη λήθη...