Ρίχνουν το επίπεδο της διαιτησίας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τριτσώνης και Κουκουλάκης, οι οποίοι παράνομα βρίσκονται στην ΚΕΔ αφού δεν διετέλεσαν έναν χρόνο ως παρατηρητές και σαν να μην έφτανε αυτό λέγεται ότι ο δεύτερος δεν είχε κάνει καν δήλωση αποχώρησης από την ενεργό δράση, κάνουν ό,τι μπορούν για να μας δείξουν ότι απέτυχαν και δεν το ξέρουν. Ενώ τα λάθη συνεχίζονται, σε βάρος του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων και υπέρ των συμμάχων, ενώ η 15η αγωνιστική ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων με λάθη στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια (!!!), κάνουν ό,τι μπορούν για να ρίξουν το επίπεδο της διαιτησίας. Με τις επιλογές τους δείχνουν πως δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά να κάνουν (ποιοι;) επίδειξη δύναμης.
Ολα αυτά τα γράφουμε αναφορικά και με τους ορισμούς της 18ης αγωνιστικής. Κορυφαία απόδειξη για να τεκμηριώσουμε τα παραπάνω, επειδή η κριτική μας είναι πάντα αγωνιστική και με βάση τις επιλογές του παράνομου διδύμου, έβαλαν τρεις διαιτητές της Football League στα παιχνίδια της Superleague. Συγκεκριμένα τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας) στο παιχνίδι Βέροια-Ολυμπιακός, αλλά και τους Σκουλά, Κατσικογιάννη σε άλλα παιχνίδια. Εβαλαν τον Τζήλο που αν δεν ήταν η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) να τον… ξυπνήσει στο παιχνίδι Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2, δεν έδινε ποτέ το πέναλτι μαρς υπέρ των γηπεδούχων.
Επίσης, στη Λίγκα ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έχει να σφυρίξει από τις 18/12 (Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-0), όπου ακόμη έπρεπε να βγάζει κόκκινες στον Μπεργκ, παρ’ όλα αυτά τον όρισαν στο παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΚ. Στο πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής, ενώ την περασμένη εβδομάδα τον είχαν ορίσει στην Football League και ενώ στο προηγούμενο του παιχνίδι στη Λάρισα τα είχε κάνει μαντάρα. Αν το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ διαφωνεί γι’ αυτό, ας διαβάσει την έκθεση του Καλύβα (Βοιωτίας) που ήταν παρατηρητής του και νόμιμα βρίσκεται στην ΚΕΔ.




Φαινόμενο
Προσέξτε απολογισμό του Θανάση Τζήλου, ο οποίος είναι ρέφερι της Football League , όπου υποβιβάστηκε το καλοκαίρι, και ορίστηκε στο ματς Βέροια-Ολυμπιακός. Ο Λαρισαίος μπαίνει για τέταρτη φορά στη Superleague, ενώ σφύριξε τρία ματς στη Γ’ Εθνική, ένα στο Κύπελλο και ακόμη ένα της κατηγορίας που ανήκει! Αλλος διαιτητής στον πλανήτη που να μη σφυρίζει στην κατηγορία του, παρά σε άλλες δεν πρέπει να υπάρχει!

Σκυτάλη
Συνεχίζουμε με τον Θανάση Τζήλο. Τον όρισε ο Μπίκας τη 10η αγωνιστική (Κέρκυρα-Βέροια 0-0) και συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης. Μάλιστα το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ τον έβαλε και στον ματς (1-0 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία) και στον Παναθηναϊκό (4-3 για το Κύπελλο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη).

 Με το ζόρι
Αλλο η κριτική, άλλο να προσπαθεί κάποιος να επιβληθεί λες και είναι… κτήμα του ή σα να έχει μόνο ένας έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη. Το πρώτο είναι κανόνας της δημοσιογραφίας, το δεύτερο… νταραβέρι. Η συμμορία της προπαγάνδας στέλνει μήνυμα να τιμωρηθεί ο Τίκας (Καρδίτσας), δήθεν για πέναλτι του Ρέτσου. Για φάση που δεν είναι ούτε φάουλ στο μπάσκετ, καθώς ο αντίπαλός του βρήκε την ευκαιρία και έπεσε.

Ζούμε μεγάλες στιγμές
Σίγουρα η παράνομη ΚΕΔ βλέπει τα παιχνίδια; Πήραν χαμπάρι ότι ο Θάνος (Γρεβενών) έπρεπε στο Κέρκυρα-ΠΑΟ 0-0 να δείξει απευθείας κόκκινη στον Λουντ ή τουλάχιστον κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη. Ο παίκτης του ΠΑΟ στο 88’ σήκωσε τόσο ψηλά το πόδι του που χτύπησε στο κεφάλι τον Ζορμπά. Παρόλα αυτά όρισαν ξανά τον Θάνο (Ηρακλής-ΑΕΛ)! Μήπως οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τον έβαλαν αμέσως, επειδή αυτοί ως ρέφερι έκαναν χειρότερα λάθη;

«Μέλι» και… Ζαχαριάδης
Ούτε το αρχείο, το λένε βάση δεδομένων, δεν ενημερώνει η παράνομη ΚΕΔ; Δεν φτάνει που ο Παναθηναϊκός ευνοείται, πρέπει να εκθέτουν και διαιτητές; Ορισαν τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) στο ΠΑΟ-Λεβαδειακός. Ο ρέφερι επέστρεψε παράνομα στους πίνακες, έβγαλε μόνο τα τεστ της Γ’ Εθνικής, είναι ο τρίτος ορισμός του, όμως μπαίνει για δεύτερη φορά στους «πράσινους», καθώς διαιτήτευσε και Πλατανιά-ΠΑΟ 1-0 (και μάλιστα πρόσφατα, στις 05/01), όπου ήταν καλός και ήταν το πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του.