«Εφυγε» ο Γιάννης Παπαδάκος


Η ελληνική διαιτησία θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για αυτή. Ο Γιάννης Παπαδάκος «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας τη πιο φτωχή, καθώς ταλαιπωρήθηκε από νοσοκομειακό μικρόβιο και μετά από μέρες μεγάλης «μάχης».
Ο Γιάννης Παπαδάκος έπαιξε τέσσερα διεθνή παιχνίδια και παρά ένα δεν πήρε το σήμα της FIFA. Όμως, είχε δράση αρκετών ετών, καθώς για εννέα χρόνια σφύριξε στην Α’ Εθνική. Επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ για τρεις τετραετίες, αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΕΠΑΕ, Αντιπρόεδρος στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, ενώ ήταν από τους πρώτους που πήρε το δίπλωμα του καθηγητή διαιτησίας.
Συλλυπητήρια στον γιό του και εξαίρετο δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκο, με την ευχή να έχει υγεία για να θυμάται τον πατέρα του.
Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου στο Facebook:

Στις 6 του μηνάς ρε πατέρα έκλεισες 50 χρόνια γάμου τη μαμά. Σε βρήκαν στο νοσοκομείο απο ενα κωλομικροβιο...Στις 7 γιόρταζες και ακουγα αμήχανα τα χρόνια πολλά από εκατοντάδες φίλους σου...Σήμερα με άφησες. Σ ευχαριστώ δημοσιως για ΟΛΑ. Τα λέμε από κοντά αργά ή γρήγορα. Καλό παράδεισο

Σχόλια