Καταγγελία της ΕΠΣ Καρδίτσας κατά Πανουργιά Παπαϊωάννου

Την πειθαρχική δίωξη του ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου ζητεί με καταγγελία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας. Σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» η σχετική αναφορά έγινε στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ. Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρό της, Ιωάννη Δρόσο ο κ. Παλάσκας τόνισε: «Η Ένωσή μας είναι υπέρ της εξυγίανσης στον χώρο του ποδοσφαίρου, γι' αυτό ζητάμε να κληθεί ο κύριος Παπαϊωάννου και να διευκρινίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του».

Η αναφορά του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας θα προωθηθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Γίνεται μετά της δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Είχα πληροφορίες ότι ήμασταν στημένοι. Μου έλεγαν να προσέξω τον βοηθό διαιτητή από διπλανή πόλη. Τελικά ήμασταν στημένοι κανονικά. Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ, Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο».


Να προσθέσουμε ότι η καταγγελία Παλάσκα έγινε μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας και πως ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ θα την προωθήσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.