Και ο Ατρόμητος έχει παράπονα από τη διαιτησία, ενώ αποκαλύπτει και επίσκεψη Σπανού στην ΚΕΔ

***Τι άλλο θα δούμε ακόμη!
Ολοι καταλαβαίνουν ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης είναι …αγκυλωμένοι στη «μαύρη λίστα» των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και πράττουν αναλόγως, ώστε να φαγώνονται διαιτητές. Ετσι, όπως πάνε οι ομάδες αφού το δίδυμο της ΚΕΔ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, στο τέλος δεν θα μείνει ρέφερι ή βοηθός για να ορίζουν στους αγώνες!
Και όχι μόνο αυτό. Ολες οι ομάδες, πλην των …συμμάχων, θα αμφισβητούν το δίδυμο της ΚΕΔ, καθώς στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος τονίζει: «Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε. Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!». Σημειώστε ότι η ΚΕΔ ήδη έκανε το χατίρι του Σπανού, εξαφανίζοντας το διεθνή βοηθό Θέμη Κούρεντα (Τρικάλων). «Τελείωσες από το ποδόσφαιρο», του είπε (χώρια τις βρισιές, χώρια ότι τον έπιασε από το λαιμό) ο Σπανός σύμφωνα με το φύλλο αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1.
Σημειώστε ότι και η Κέρκυρα διαμαρτυρήθηκε για το ματς με τον Πλατανιά. «Άδικο το αποτέλεσμα, ανακάλυψη το πέναλτι», δήλωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας Χάρης Γρηγορίου για τη διαιτησία του Σκουλά (Θεσσαλίας).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.
Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.
Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.
Κύριοι της ΚΕΔ,
Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.
Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».