Κυβερνητική προτεραιότητα η καταστροφή του Ολυμπιακού

Όσα, εντός γηπέδου, ο κ. Μάνταλος έκανε το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό στάδιο σε βάρος του Ολυμπιακού έχουν ονοματεπώνυμο. Εξομάλυνση και εξυγίανση ή αλλιώς κανονικοποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έχουν αφετηρία όλα αυτά που εξελίχθηκαν με υψηλή κυβερνητική επιμέλεια την τελευταία πενταετία, έχουν σχέδιο που εξυφάνθηκε σε συναντήσεις επιχειρηματιών των ΜΜΕ με δικηγόρους και "εργολάβους της πληρωμένης κοντυλοφορίας", έχουν διεθνή κάλυψη στο πρόσωπο του Κύπριου τοποτηρητή της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη και βασική στόχευση. Την ηθική και ποδοσφαιρική εξόντωση του μεγαλύτερου αθλητικού (και όχι μόνο) συλλόγου στη χώρα, του Ολυμπιακού.
Ο κ. Μάνταλος προσέφερε και στους τελευταίους ρομαντικούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο το πολυτιμότερο εργαλείο για να ανοίξουν τα μάτια τους και να καθαρίσουν τα αυτιά τους, ώστε να μην καταλείπεται καμία αμφιβολία για τον σκοπό που η διαιτησία του εξυπηρέτησε.
 Ήταν προσαρμοσμένη απολύτως στον βασικό στόχο, έδωσε με το καλημέρα, δηλαδή στο 23΄΄ την βασικότερη ένδειξη και ολοκλήρωσε τον αγώνα με πλήρη ικανοποίηση για την τεράστια συμβολή του στην υλοποίηση του προγραμματισμένου από χρόνια έργου.
Λιθαράκι έβαλε ο κ. Μάνταλος στο έργο που εξελίσσεται, αλλά από εκείνα που βγάζουν μάτι. Πλέον κανείς δεν δικαιολογείται να αγνοεί αυτό που με περισσή επιμέλεια κτίζεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πίσω και δίπλα από τις βαρύγδουπες κυβερνητικές κορώνες για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Προϊόν της πρώτη φορά αριστεράς, ως συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στο ποδόσφαιρο είναι όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό στάδιο.
Η πρώτη φορά αριστερά επένδυσε πολιτικά στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου με την έννοια της καταστροφής του Ολυμπιακού. Η πρώτη φορά αριστερά οργάνωσε την κατάληψη της ΕΠΟ, με την αμέριστη συμπαράσταση του Κύπριου Καλοχαιρέτα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τον διορισμό της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και επέβαλε, στο όνομα της εξομάλυνσης, την κατάργηση του Κανονισμού Διαιτησίας και τα διαιτητικά όργια που ακολούθησαν, μέσω της σύστασης του γνωστού σε όλη την επικράτεια συνεργείου. Η πρώτη φορά αριστερά εξυφαίνει, ακόμη και σήμερα, απόντος του "απλώς υφυπουργεύοντος" τον ελληνικό αθλητισμό κ. Βασιλειάδη, την ολοκληρωτική ήττα του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Χωρίς τις πλάτες της πρώτη φορά αριστεράς κανείς δεν θα διανοούνταν να κάνει σε βάρος του Ολυμπιακού όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα φέτος από τον Οκτώβριο και μετά.
Το θέμα που αναδεικνύεται με την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα είναι βαθύτατα πολιτικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται πλέον. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι περίοδοι χάριτος, τα γελάκια και τα φρου φρου κι αρώματα. Υπάρχει σαφής πολιτική στόχευση σε βάρος του Ολυμπιακού από την σταλινογενή ηγετική ομάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σχέδιο καταστροφής που εξελίσσεται κανονικά, χωρίς να υπολογίζει κανένα εμπόδιο.

Απομένει να δει κανείς τις αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού. Σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς κανένα έλεος!