Football League: Η κλοπή της τσάντας του Μιχελή αλλά και η επιτυχία του Κουκούλα στο ντεμπούτο του, σε ένα ματς… βουνό

Ολόκληρο …μυθιστόρημα, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, μπορεί να γράψει κάποιος για το ματς Καλλιθέα-Χανιά 3-1 που έγινε χθες (22/02) για την 17η Αγωνιστική της Football League. Ένα θρίλερ εντός και εκτός γηπέδου! Όμως, τελικά όλα πήγαν καλά για τη διαιτητική ομάδα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Πριν από το παιχνίδι ο διαιτητής Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου), οι βοηθοί Δημήτρης Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Μάνος Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής) και ο τέταρτος Σπύρος Μιχελής (Πειραιά) είχαν δώσει ραντεβού σε καφετέρια για την καθιερωμένη σύσκεψη. Όταν τελείωσαν με τα διαδικαστικά, πήγαν οι πρώτοι στο ταξί και ο Μιχελής στο αυτοκίνητό του. Όμως, στον Πειραιώτη ρέφερι περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Αγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητό του και του πήραν όλη την τσάντα με το διαιτητικό υλικό!
Ακολούθησε ένας μικρός πανικός αλλά και νέα μίνι σύσκεψη για το τι πρέπει να γίνει. Τελικά ο Μιχελής βολεύτηκε με ρούχα και παπούτσια των υπολοίπων και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα ενόψει του αγώνα.
Καλλιθέα-Χανιά 3-1 λοιπόν, όμως ο Παναγιώτης Κουκούλας (σ.σ. φωτογραφία πάνω) δεν είχε εύκολη αποστολή. Παρόλα αυτά το ντεμπούτο του στην Football League (σ.σ. βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πίνακα της Γ’ Εθνικής) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ένα ματς που είχε τα πάντα όλα, μέχρι και έναν άγνωστο στους πολλούς κανονισμό που ο Κουκούλας εφάρμοσε σωστά!
Αναλυτικά:
1)Δυο πέναλτι στους γηπεδούχους που σωστά έδωσε ο Κουκούλας.
2)Μια σωστή αποβολή, με δεύτερη κίτρινη, του Δαμιανάκη των Χανίων για το πρώτο πέναλτι.
3)Δυο πέναλτι (1-1) που ζήτησαν οι ομάδες, τα οποία ορθώς δεν έδωσε o 25χρονος διαιτητής.

4)Ένα φάουλ (σ.σ. ο κανονισμός που δεν ξέρουν πολλοί) έξω από τις γραμμή, το οποίο ο ρέφερι καταλόγισε πάνω στη γραμμή.