Νέο σκάνδαλο οι τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά

***Ο Ολυμπιακός δεν «δικάζεται» με βάση τους κανονισμούς της ΕΠΟ αλλά με τα «θέλω» της προπαγάνδας

www.gavros.gr

«Βασικότεροι του βασιλέως» οι δικαστές της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η πειθαρχική δίωξη του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το Σεμπά ήταν για δυο αγωνιστικές, δηλαδή με βάση το άρθρο 10 παράγραφος 1 β, δηλαδή «εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη», όμως ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, δηλαδή με βάση το άρθρο 1 γ, δηλαδή «για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη».
Είναι τυχαίο που δεν επιβάλλουν ποινές με βάση τον κανονισμό αλλά με τα «θέλω» της προπαγάνδας που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ;
Στον Σεμπά ασκήθηκε δίωξη, μετά από καταγγελία της ΑΕΚ, επειδή είδαν ότι επιχείρησε να βάλει τρικλοποδιά στον Αραούχο. Η απόδειξη ότι φοβούνται πολύ τον Ολυμπιακό, ενόψει της αυριανής ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, είναι ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και όχι κάθε Πέμπτη (σ.σ. όπως συνέβη με την περίπτωση του Λέτο). Όλα αυτά για να μη φωνάζουν οι… εξυγιαντές, με τους οποίους πλέον γελάει όλη η Ελλάδα.
Αναλυτικά η απόφαση για τον Σεμπά: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017)».
Για τον Μάνταλο της ΑΕΚ, ο οποίος στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, έριξε αγκωνιά στον Λέτο και δεν αποβλήθηκε, καμία κίνηση από την ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη…