Ξετίναξε τη σκευωρία ο Ολυμπιακός!

***Φοβερή αποκάλυψη του ΠΑΟΚ: Οι γυμναστές δεν γλιστράνε!!!
ΠΗΓΗ: www.gavros.gr
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεβράκωμα! Δεν ξέρουμε αν είναι η… πρέπουσα, αλλά μόνο αυτή η λέξη αρμόζει στην περίσταση! Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού «ισοπέδωσαν» όσα ισχυρίστηκαν κάποιοι από τον Πλατανιά και φυσικά η πλευρά του ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση της… Πρωταπριλιάς ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τους Κρητικούς, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μάλιστα, όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι δικηγόροι της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη, η οποία ως γνωστόν έκανε πρόσθετη παρέμβαση, έβγαλαν και γέλιο, μιας και δεν είχαν σοβαρά επιχειρήματα! Η απόφαση αναμένεται να βγει ή την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία λήγει η προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων, ή από Δευτέρα.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς του, Βασίλη Δημακόπουλο και Αργύρη Λίβα. Ο κ. Δημακόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη σε βάρος των Πειραιωτών και μη νόμιμη την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ. Προσκόμισε, μάλιστα, και δυο αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση. Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι παράνομη η χρήση υλικού από ένορκες καταθέσεις, καθώς ο διαιτητής και ο παρατηρητής δεν έγραψαν το παραμικρό στις εκθέσεις τους.
Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 10 καταθέσεις ποδοσφαιριστών και άλλων μελών της αποστολής του Πλατανιά, αλλά και εκείνη του Γιώργου Παράσχου (η 11η). Ο τεχνικός των Χανιωτών είπε: «Μού αναφέρθηκε ότι 3-4 παίκτες δέχτηκαν φραστική επίθεση, αλλά εγώ δεν ήμουν παρών για να το επιβεβαιώσω». Οι άλλες 10 καταθέσεις είναι εκείνες των Κυριάκου Μαλανδράκη (εκπρόσωπος του Πλατανιά), Κωνσταντίνου Κοσμαδάκη (Γενικός Αρχηγός) και των ποδοσφαιριστών Κοκκαλά, Μαραγκού, Στάθη, Καρυπίδη, Βάντερσον, Μουνάφο, Γιορέντε, Αποστολόπουλου.
Οι καταθέσεις τους αναγνώστηκαν από τον αθλητικό δικαστή, με τον Αργύρη Λίβα να επισημαίνει ότι είναι άδικο να μην αναγνωστούν και οι υπόλοιπες. Σε εκείνο το σημείο, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ρώτησαν εκείνους των «ερυθρολεύκων»: «Που τις βρήκατε εσείς τις καταθέσεις»; Και ο Λίβας απάντησε: «Τις ζητήσαμε με έγγραφο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα». Αυτή η απάντηση αιφνιδίασε την πλευρά των Θεσσαλονικέων!
ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΦΥΡΑΚΗ, ΜΑΝΟΥΣΟ
Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, είπε: «Η Αστυνομία φέρεται να ήταν παρούσα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι προαναφερθέντες. Όμως, στην έκθεσή τους οι Αστυνομικές Αρχές δεν αναφέρουν τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ο οποίος αναφέρεται σε αντεγκλήσεις και φραστικές επιθέσεις. Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Σφυράκη, κανένα μέλος της αποστολής δεν τραυματίστηκε. Ο Γιορέντε λέει ότι ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στα αποδυτήρια, όμως ο κ. Σφυράκης αναφέρει ότι καθυστέρησαν να μπουν, επειδή ήλεγξε έναν τραυματισμό του Γιορέντε στο φρύδι, ο οποίος προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο Μανούσος, ο οποίος ήταν ο σκόρερ, αναφέρει ότι δεν τον πείραξε κανείς. Και προσθέτει ότι, μετά από 11 χρόνια στα γήπεδα, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν (σ.σ.: βρισιές). Επίσης, ο Μανούσος τονίζει πως ‘‘αυτά που διαβάζω για κλωτσιές και μπουνιές είναι για γέλια’’».
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Ο Αργύρης Λίβας τόνισε: «Ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν. Επίσης, ισχυρίζεται ότι προστάτευσε την κα. Κοκολογιάννη, κάτι που η τελευταία δεν επιβεβαιώνει. Ο κ. Παράσχος δεν επιβεβαιώνει ότι προστάτευσε τον κ. Παπαδάκη, ο οποίος λέει ότι γλίστρησε. Επιπλέον, στην κατάθεσή του ο ποδοσφαιριστής Γιακουμάκης, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, λέει ότι είδε τον γυμναστή να γλιστρά και τον βοήθησε να σηκωθεί. Ο ίδιος ο Παπαδάκης λέει ότι γλίστρησε και δεν τον ακούμπησε κανείς. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Αποστολόπουλος στις 20 Απριλίου δήλωσε ότι δεν έγινε τίποτα, ενώ με την κατάθεσή του αυτοαναιρείται. Επίσης, στις 10 καταθέσεις αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν οι Παπαδάκης, Κοσμαδάκης και Σωτηρίου, οι οποίοι λένε ότι δεν έγινε τίποτα»!

Φοβερή αποκάλυψη του ΠΑΟΚ: Οι γυμναστές δεν γλιστράνε!!!

Ιστορία έγραψαν οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ανύπαρκτης, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας σε λίγο, υπόθεσης που αφορά στον αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς (την… Πρωταπριλιά), από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.
Η ατάκα τους ότι «οι γυμναστές δεν γλιστράνε» (!!!) θα μνημονεύεται σίγουρα για χρόνια, αφού γέλεσαν ακόμη και τα… έδρανα! Παράλληλα, αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη της «γύμνιας» τους, από πλευράς επιχειρημάτων! Τι την ήθελαν την πρόσθετη παρέμβαση εκεί στη Θεσσαλονίκη; Πήγαν για… μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι!
Για να γίνουμε, όμως, πιο σαφείς, να διευκρινίσουμε το εξής: ο γυμναστής του Πλατανιά, Μανώλης Παπαδάκης, διαψεύδει, με κατάθεσή του, τον ισχυρισμό ότι δέχτηκε επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Δεν δέχτηκα επίθεση. Απλώς, γλίστρησα μπαίνοντας στα αποδυτήρια και με βοήθησαν να σηκωθώ». Μάλιστα, την κατάθεση του Παπαδάκη επιβεβαιώνει και ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στην ΑΕΚ και θα αγωνίζεται σε εκείνη από τη νέα σεζόν.


Ποια ήταν η απάντηση του νομικού επιτελείου της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη για να αντικρούσει όλα αυτά; Ότι «οι γυμναστές δεν γλιστράνε»! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, λοιπόν, για την… περίφημη υπόθεση για την οποία μέχρι και σήμερα η προπαγάνδα οργιάζει!