Ο μάρτυρας... έκαψε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

***Θα είναι σκάνδαλο αν δεν αφαιρεθούν βαθμού από τον ΠΑΟΚ (-6) και την ΑΕΚ (-3) για τα έκτροπα του τελικού
***Οι Θεσσαλονικείς δικαιολογήθηκαν ότι οι παρατηρητές έκαναν λάθος στις εκθέσεις τους για τις ώρες που έγιναν τα επεισόδια
***Δεν θα ήταν έκπληξη αν έλεγαν ότι νωρίτερα είχαν πάει στα τσιπουράδικα του Βόλου!
Πήγε…. στράφι η προσπάθεια των ΠΑΟΚ και των ΑΕΚ, με αστείες δικαιολογίες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με σκοπό να αποφύγουν τις βαριές τιμωρίες (απειλούνται μέχρι και με αφαίρεση βαθμών (με - 6 και -3, αντίστοιχα) για τα έκτροπα του τελικού. Τα νομικά τους επιτελεία προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να… αποτάξουν την αντικειμενική ευθύνη των ΠΑΕ, όμως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ευθύνη για τα αίσχη στο Πανθεσσαλικό από τη στιγμή που αυτές διέθεσαν τα εισιτήρια;
Η προσπάθειά τους πήγε… στράφι κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεση του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, υπολόγισαν χωρίς τον μάρτυρα, ο οποίος τους …έκαψε! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον μάρτυρα της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Νίκα, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και στον Βόλο εκτέλεσε χρέη παρατηρητή ραδιοτηλεοπτικών, και κατέθεσε ότι τα έκτροπα συνεχίστηκαν μέχρι τις 20:00. Βέβαια τον… διόρθωσε ο νομικός εκπρόσωπος της Ενωσης για να επανορθώσει ότι όλα έγιναν πριν τις 18:00, όμως το κακό είχε γίνει. Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε η τροποποίηση της έκθεσης του παρατηρητή αγώνα Νίκου Βακάλη, προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, και ενώ αρχικά έγραψε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο τις 20.:44 και αναμετρήθηκαν  με τα ΜΑΤ όπως έγραψε στην έκθεσή του αλλά στις 18.00, ώστε να μην υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ειδικά ο ισχυρισμός του ΠΑΟΚ ότι όλοι οι αξιωματούχοι του αγώνα έκαναν λάθος στις εκθέσεις τους με τις ώρες των επεισοδίων, ήταν άνω… ποταμών! Το μόνο που δεν είπε είναι ότι νωρίτερα είχαν πάει στα τσιπουράδικα του Βόλου.
Ως μάρτυρας του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου. Ο Παναθηναϊκός άσκησε πρόσθετη παρέμβαση για να επιβληθούν στους Θεσσαλονικείς οι προβλεπόμενες ποινές από τον κανονισμό.
Με βάση το κατηγορητήριο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με -6 βαθμούς (επειδή είναι υπότροπος και επειδή λογοδοτεί και για εισβολή οπαδών και επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο) και η ΑΕΚ με -3, αν και δεν καταγράφεται εισβολή δικών της οπαδών, όμως είναι υπότροπη. Φυσικά απειλούνται και με τιμωρία της έδρας τους.
Η απόφαση αναμένεται από Δευτέρα.