Mηνύματα τέλους για το δίδυμο της ΚΕΔ

Την περασμένη Πέμπτη στη Ζυρίχη έλαβε χώρα συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και στελεχών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με… αποκλεισμένο τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσο, ο οποίος ενημερώθηκε στο τέλος για τα αποτελέσματα των συζητήσεων, και… εξαφανισμένο τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Ο λόγος που ο Δρόσος ήταν ωσεί παρών και ο Κύπριος αναζητείται είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πως η FIFA για πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο, που ανέλαβε η διοικούσα-έκτρωμα, ενημερώθηκε τόσο από προέδρους ΕΠΣ όσο και από ΠΑΕ για τη δήθεν εξομάλυνση και τη δήθεν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εφόσον δεν μπορούν να σταθούν οι δύο πρώτοι, ειδικά τον Κουτσοκούμνη δεν φαίνεται ότι θα τον ακούσουμε ξανά σε θέματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ισχύει το ίδιο και για τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ αποτελεί επιλογή του Κύπριου, την οποία ψήφισε η ΠΔΕ/ΕΠΟ, όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έγινε καμία εξομάλυνση παρά πράματα και θάματα στη διαιτησία, εξαιτίας των επιλογών και της φιλοσοφίας αυτών που ανέλαβαν τα ηνία της διαιτησίας. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και πρόεδροι ομάδων, όπως ο Σπανός του Ατρομήτου, τους αμφισβήτησαν ότι κάνουν ορισμούς.
Ολα αυτά τα ξέρει πλέον η FIFA που σύμφωνα με πληροφορίες δεν προσφέρει στήριξη στους Τριτσώνη, Κουκουλάκη -τα περί αντιθέτου είναι παραμύθια της Χαλιμάς - αφού είναι γνωστό ότι είχαν μόνο τη στήριξη του Κουτσοκούμνη. Αρα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα παραμείνει το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ, ούτε πως έχει δικαίωμα να κάνει αξιολογήσεις.
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν έρθει στην Αθήνα αντιπροσωπεία της FIFA, με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα της, Φατμά Σαμούρα, για να τρέξει τις αλλαγές στους κανονισμούς και στο καταστατικό, που αναμένεται να είναι λίγες…


ΤΕΛΟΣ ο Κουτσοκούμνης από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχασαν το στήριγμά τους Τριτσώνης, Κουκουλάκης


Βιάζονται για να πιέσουν

Η ΚΕΔ, που πλέον είναι υπό προθεσμία, άρχισε έναν αγώνα δρόμου προσπαθώντας να «επιβάλει» την παραμονή της. Ηδη οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης ειδοποίησαν ότι τα σεμινάρια προεπιλογής και οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στο δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Γιάννινα και Κόρινθο. Η προσπάθειά τους να πιέσουν για να τους κρατήσουν φαίνεται από το ότι δεν έχουν ανακοινώσει ακριβείς ημερομηνίες. Μετά τις 31/05 δεν θα υπάρχει ΠΔΕ/ΕΠΟ και ακόμη και αν η ΚΕΔ πάρει παράταση, δεν σημαίνει ότι θα μείνει για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της στη διαιτησία.


Μέγεθος


Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν έκαναν διαιτητική καριέρα μεγέθους Βασάρα για να τους ξέρουν στην FIFA και στην UEFA. Διεθνείς διαιτητές της σειράς υπήρξαν και κακώς τους κράτησαν για πολλά χρόνια στους πίνακες των διεθνών, αφού ένα συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι έκοψαν τον δρόμο στους υπόλοιπους. Ο Κουκουλάκης έφτασε μέχρι την 1η κατηγορία, αλλά δεν μπορούσε να πάει στην ελίτ, και ο Τριτσώνης μέχρι τη δεύτερη.