Ούτε ανάγνωση

***Εκαναν συμβόλαιο με όρους του 2005 στον Ντίντακ!
Θερμά συγχαρητήρια στο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ που ανέλαβε την πρωτοβουλία, συνέταξε και υπέγραψε ( ο ίδιος ή κάποιος άλλος στη θέση του) συμβόλαιο με τον Ντίντακ με πρόβλεψη " +1 χρόνο μονομερή ανανέωση με απόφαση της ΑΕΚ".
Αρμοδίως εκτιμάται ότι είναι, ίσως, αντίστοιχος εκείνου που είχε εγκρίνει την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή σε φιλικό αγώνα ΠΑΕ την ώρα που ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο με άλλη ΠΑΕ χωρίς καν να κάνει τον κόπο να αναγνώσει, έστω, τις διατάξεις του Κανονισμού Ιδιότητος και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών. Προφανώς κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Ντίντακ με την αυθαίρετη και εκτός κάθε κανονιστικής πρόβλεψης ρήτρα μονομερούς ανανέωσης, αυτό το περίφημο "+1 χρόνο", το οποίο έχει πάψει από το 2005 να αναγνωρίζεται από τη FIFA, με τον σχετικό κανονισμό να υιοθετείται από τότε από την ΕΠΟ και να ισχύει για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλην του "ειδικού" που η ΑΕΚ εμπιστεύθηκε.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, για την φοβερή και τρομερή έμπνευση και μην ξεχάσει να ζητήσει από την Εσπανιόλ δυο-τρία εκατομμύρια ευρώ επειδή ο ποδοσφαιριστής συνδέεται με συμβόλαιο σε ισχύ με την ΑΕΚ!!!!!!!