Ο Σωμαρακάκης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ενώ η νυν ΚΕΔ νομίζει ότι στέλνει μήνυμα…

Με τους ορισμούς των Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής) και Απτόσογλου (Αθηνών) σε διεθνείς αγώνες, επί θητείας Σωμαρακάκη στην ΚΕΔ άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου. Φτάσαμε στο σημείο να παίζουν βοηθοί της Λίγκας που δεν έχουν το σήμα της FIFA και να μην ορίζονται οι διεθνείς. Όμως, η τωρινή ΚΕΔ το… τερμάτισε! Ορισε βοηθούς σε διεθνείς αγώνες, συγκεκριμένα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, οι οποίοι επέστρεψαν παράνομα μεσούσης της περιόδου και ορίζονταν χωρίς να υποβληθούν σε αγωνιστικά τεστ, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους, παρότι ήταν τουλάχιστον τρεις μήνες σε αδράνεια.
Και μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθεί ότι τους όρισε η UEFA. Οι ορισμοί των βοηθών και των τέταρτων διαιτητών γίνονται από την εκάστοτε ΚΕΔ. Μην νομίσουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης ότι με την επιλογή των κομμένων του καλοκαιριού στέλνουν μήνυμα πως αυτό θέλει η UEFA.

Πλην του Κωστάκη, να τους χαίρεται και ο Θόδωρος, αφού η ΚΕΔ καταφέρνει να προσβάλλει διεθνείς βοηθούς, τους οποίους άφησε εκτός για να ορίσει τους κομμένους του καλοκαιριού που επέστρεψαν παράνομα στους πίνακες.