Η πρόταση στη FIFA που ισοδυναμεί με νομικό τερατούργημα

Οι περί την καθηγεσία της νομικής σχολής αναφορές ουδεμία σχέση και επαφή έχουν με τις βασικές αρχές του δικαίου όταν πρόκειται να υπηρετηθεί ο κρατικός εργοδότης, δηλαδή το πρωθυπουργικό γραφείο και να συντηρηθεί, με ακραία δικολαβίστικες διατάξεις, η πλέον παρανοϊκή κυβερνητική έμπνευση, σύμφωνα με την οποία ένας εκλεγμένος στη διοίκηση της Ομοσπονδίας παράγοντας εκπίπτει μόλις κατηγορηθεί και διωχθεί για κακούργημα.
Ομιλούμε για την ευκολότερη και πλέον προσιτή των διώξεων στην ελληνική έννομη τάξη, όπου τα πάντα είναι "ένα κακούργημα" και οι διώξεις αυτού του τύπου είναι πιο φτηνές και από τα στραγάλια. Άπειρα τα παραδείγματα ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν και άξιος ο μισθός όσων βρέθηκαν μπόσικοι και δέχθηκαν να "κακουργηματίσουν" σε βάρος συγκεκριμένων ανθρώπων που είχαν την ιδιότητα του "αντιπάλου".
Άξιος και ο μισθός όσων επιμένουν να υπηρετούν αυτή την απολύτως αντι- ανθρώπινη λογική και με τις ανάλογες διατάξεις να κουρελιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα, τις σχετικές συμβάσεις, τις συνταγματικές επιταγές και τις πάγιες νομικές αξίες.
Απέδωσε επαρκώς η έβδομη τέχνη την υπηρεσία αυτή με την περίφημη φράση " είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και η κοινή λογική την αποδέχθηκε και την χρησιμοποιεί πάντα όταν πρόκειται να ονοματίσει τις αφετηρίες πράξεων και ενεργειών που κινούνται πέραν της λογικής και της παγκόσμιας έννομης τάξης. Κι έχει πάντα δίκιο η άτιμη...
Προτείνονται στη FIFA, ως καταστατικές ποδοσφαιρικές διατάξεις νομικά τερατουργήματα, δικολαβίστικες παλιανθρωπιές και ακραίες παραβιάσεις της σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οποία αποθεώνει το τεκμήριο αθωότητας και την πρωτόδικη, τουλάχιστον, ποινή για να να μην πούμε επιβάλλει την τελεσίδικη καταδίκη.

Διάολε πόρτα για το χειμώνα πιάνουμε... Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει!