Ιταλός στο Βελιγράδι

***Ο Νταβίντε Μάσα σφυρίζει Παρτιζάν-Ολυμπιακός


Και το όνομα αυτού: Νταβίντε Μάσα. Ο Ιταλός ρέφερι, ο οποίος ορίστηκε στο παιχνίδι Παρτιζάν-Ολυμπιακός για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, σφυρίζει για πρώτη φορά παιχνίδι Ελληνικής ομάδας. Είναι 36 ετών και το επάγγελμά του είναι τραπεζικός υπάλληλος.

Ο Μάσα είναι σχετικά άπειρος διαιτητής, καθώς έγινε διεθνής το 2014 και μέχρι τώρα διαιτήτευσε συνολικά 25 διεθνείς αγώνες, ενώ από την προηγούμενη σεζόν άρχισε να ορίζεται σε αγώνες των ομίλων του Europa League. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 διαιτήτευσε το παιχνίδι Εθνικών ομάδων Ελπίδων Σουηδία-Ελλάδα 3-0.

Στις 10 Μαρτίου ο Μάσα σφύριξε Γιουβέντους-Μίλαν 2-1 και ξεσήκωσε θύελλα με την απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της «Μεγάλης Κυρίας» στο 95’ σε χέρι του Ντε Σίλιο μέσα στην περιοχή μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Λίχτσταϊνερ και ενώ είχαν συμπληρωθεί τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων. Οι παίκτες των φιλοξενουμένων ήταν πυρ και μανία εναντίον του.



Βοηθοί του Μάσα θα είναι οι Φιλίπο Μέλι και Τζιανλούκα Βουότι, τέταρτος ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε ενώ την ιταλική διαιτητική ομάδα βαθμολογήσει ο Ρώσος παρατηρητής Σεργκέι Ζούεφ.