Ο Βασιλειάδης δεν κάλεσε ΕΠΟ, Superleague στη σύσκεψη με την UEFA

***Για θέματα αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους
"Αδειασε" τις ΕΠΟ και Superleague ο Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς κανείς εκπρόσωπός τους δεν κλήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού στη σύσκεψη με την UEFA στη ΓΓΑ, με θέμα την ασφάλεια και τα μέτρα που απαιτούνται για την πάταξη της γηπεδικής βίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε όλα τα σπορ. Αντίθετα η σύσκεψη γίνεται παρουσία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και ειδικών αξιωματούχων της UEFA.
Οι ειδήμονες της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, προκειμένου να συνδράμουν την τεχνογνωσία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας σε θέματα αντιμετώπισης της βίας και τη βελτίωση της ασφάλειας στα ελληνικά γήπεδα.
Η Πολιτεία διατυμπανίζει πως υπάρχει βούληση για να δοθεί μια και καλή η λύση στα κρούσματα επεισοδίων που συχνά δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό.
Τα μέτρα που απαιτούνται θα παρθούν μετά από κατευθύνσεις που έδωσε η UEFA. Αναμένονται ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

Η μη πρόσκληση άλλων φορέων στη σύσκεψη εμπεριέχει και ένα μήνυμα. Η Κυβέρνηση δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαλαν στο θέμα της εξάλειψης της βίας.