Ο Χατζηαποστόλου «διέλυσε» την προπαγάνδα για Τζώρτζογλου: «Εχει δίκιο ο Νίκος που είναι από τους μεγαλύτερους πυλώνες της αντιπολίτευσης. Το άρθρο 5 είναι… δόλιο»

***«Υπήρξε προχειρότητα και σκοπιμότητα στη ΓΣ»
***«Από τη μια έβγαλαν το παράρτημα Α από το καταστατικό, από την άλλη έφεραν το «δόλιο» άρθρο 5»
***«Αυτό που έγινε είναι από τη μεριά του Κοντονή»


Απόλυτος στην τοποθέτησή του για τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και παραπονούμενος γιατί δεν εξαλείφθηκε το «δόλιο άρθρο 5», όπως είπε, παρουσιάστηκε στον ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου:
«Έχει εν μέρει δίκιο ο Τζώρτζογλου γι αυτά που λέει, έγιναν πολλές παρατυπίες στη γενική συνέλευση και στον βωμό της προσπάθειας να φύγει η επιτροπή εξομάλυνσης και να γίνουν οι εκλογές δεν θα κάνουμε καμία κίνηση για το προσωπικό μας θέμα. Υπήρξε προχειρότητα και σκοπιμότητα στη Γενική Συνέλευση και όλα αυτά που επικαλείται ο Νίκος ισχύουν. Αλλα έλεγαν και άλλα έγιναν. Αφού έβγαλαν το παράρτημα Α για τα κωλύματα, έφεραν το άρθρο 5. Αυτό που έγινε είναι από τη μεριά του Κοντονή. Δεν είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να βγει πρωθυπουργός με κατηγορίες και βούλευμα εναντίον του και να μην μπορεί να βγει πρόεδρος στην ΕΠΣ Κιλκίς με 30.000 ευρώ μπάτζετ. Αλλοι δουλεύουν για το ποδόσφαιρο και άλλο τρώνε. Παρ΄ όλα αυτά, εύχομαι να μην ευδοκιμήσει η προσφυγή του κ. Τζώρτζογλου και να γίνουν κανονικά οι εκλογές αύριο, να κερδίσει ο κ. Γραμμένος και να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο».
«Οι εκλογές έχουν τελειώσει από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γραμμένος έχει κερδίσει, μην ψάχνετε τώρα ποιος θα επικρατήσει, αλλά η ουσία είναι να φτιάξει το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς».

Αξιο αναφοράς πως ο Χατζηαποστόλου επεσήμανε πως «ο Τζώρτζογλου είναι από τους μεγαλύτερους πυλώνες της αντιπολίτευσης»