Μεγάλες στιγμές για την ελληνική διαιτησία - Ο Κουκουλάκης που δεν πετύχαινε πέναλτι θα διδάξει στο σεμινάριο τον κανονισμό

Εχει μεγάλη πλάκα το πρόγραμμα του σεμιναρίου διαιτησίας της Superleague που ξεκίνησε την Τετάρτη 16/08 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17/08. Ξεπερνάμε το θέμα ότι ο Κουκουλάκης, επειδή ήταν εν ενεργεία, δεν αναδείχθηκε εκπαιδευτής και θα επικεντρωθούμε στο μάθημα που θα κάνει.
Η μεγάλη είδηση είναι ότι θα διδάξει για τα πέναλτι, αν και στα γήπεδα σπάνια έπαιρνε σωστές αποφάσεις για την άσπρη βούλα! Εδινε πέναλτι που δεν ήταν και όχι άλλα που ήταν. Ολοι γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις που έπαιρνε ή δεν έπαιρνε για την εσχάτη των ποινών ήταν το αδύνατο σημείο του!

ΔΕΙΤΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΤΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ, ΟΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (07/11/09)

Ο Κουκουλάκης έσπασε κάθε ρεκόρ στο παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2 στις 19/09/2010, όταν αρνήθηκε τέσσερα πέναλτι στους γηπεδούχους. Ετσι την επομένη, αντί να σταματήσει τη διαιτησία, έστειλε την εξής επιστολή στην ΚΕΔ:
"Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών
Κουκουλάκης Μιχάλης

Διαιτητής ΣΔΠ Ηρακλείου"
Κι όμως ο Κουκουλάκης δεν βγήκε από τους πίνακες!!!!