Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΕΠΣ Ρεθύμνου για την καρατόμηση των Βοσκάκη, Σταυρουλάκη

 ***Και του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου για όλους τους διαιτητές της Κρήτης
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:

Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,  η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ αλλά και ο ποδοσφαιρικός κόσμος του ΡΕΘΥΜΝΟΥ εκφράζουν την οργή, την αγανάκτησή τους  αλλά και την έντονη πίκρα και απογοήτευσή τους για την αποπομπή από τους πίνακες διαιτησίας και βοηθών της Σούπερ Λίγκας του Βοσκάκη Μιχαήλ και Σταυρουλάκη Γεώργιου του Ιωάννη αντίστοιχα.
Δυστυχώς η νέα ΚΕΔ που μιλούσε για ισονομία, ισοτιμία και δικαιοσύνη απέδειξε έμπρακτα με τις επιλογές της την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο φίλαθλο  κόσμο και στις Ενώσεις της Κρήτης μια που έκρινε πως κανένας διαιτητής δεν είναι ικανός και άξιος να διευθύνει παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας!!!
Θλιβόμαστε ακόμα περισσότερο που μέλος της ΚΕΔ που προέρχεται από την Κρήτη δεν είχε το ηθικό ανάστημα και το σθένος να αντιταχθεί σ αυτές τις καρατομήσεις ή έστω να δώσει μια λογική εξήγηση!!!
Η ΕΠΣΡ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή και στήριξη στα μέλη της και ελπίζει στην αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος τους διαφορετικά οι κύριοι υπεύθυνοι να ξέρουν πως κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στο φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου της Κρήτης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ

Η ανακοίνωση του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου:
Το Δ.Σ. Του Α.Ο.Ν Αστέρα Ρεθύμνου εκφράζει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό του, για την απομάκρυνση όλων των Κρητικών Διαιτητών από τους πίνακες της Super League.
Η απόφαση αυτή μας προκαλεί εντύπωση και ανησυχία και μας γεμίζει με εύλογα ερωτήματα:
Πώς είναι δυνατόν, μετά από τόσα χρόνια επάξιας εκπροσώπησης Κρητικών Διαιτητών στο υψηλότερο επίπεδο, εν μία νυκτί, να καρατομούνται και να αφανίζονται όλοι οι τελευταίοι από τους πίνακες της Super League;
Τί είναι αυτό που έκρινε τους Κρητικούς Διαιτητές ακατάλληλους;
Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι Διαιτητές της Super League;
Τί παραπάνω έχουν από τους αντίστοιχους Κρητικούς; Από διαιτητές , δηλαδή, που έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ αξιολόγησης;
Διαισθανόμαστε ότι το μόνο που τους διαχωρίζει είναι η γεωγραφική τους καταγωγή. Σε συνδυασμό με τις τελευταίες πληροφορίες, που φτάνουν στα αυτιά μας, ότι ενδέχεται από την επόμενη χρονιά να διαχωριστούν οι Κρητικές ομάδες της Γ’ Εθνικής, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να τελειώσουν το κρητικό ποδόσφαιρο, σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο ένα κακόγουστο αστείο. Σε διαφορετική περίπτωση, να είστε σίγουροι, πως θα βρείτε απέναντί σας όλους όσους το απαρτίζουν.
Περιμένουμε να διορθωθεί άμεσα αυτή η αδικία, διότι σε διαφορετική περίπτωση οφείλετε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, και ειδικότερα για τους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν σε καρατόμηση του Ρεθυμνιώτη Διαιτητή Βοσκάκη Μιχαήλ, και του Ρεθυμνιώτη Βοηθού Διαιτητή Σταυρουλάκη Γεωργίου.