Αυτοί είναι οι λόγοι της προσφυγής του Τζώρτζογλου για να μην γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ

Προσφυγή Τζώρτζογλου, Βοζικάκη, σωματείων κατά εκλογών ΕΠΟ!

ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr
Στον αέρα βρίσκονται οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Αυγούστου με τις διαδικασίες να κινηθούν οι Νίκος Τζώρτζογλου, Γιώργος Βοζικάκης και οι ΟΦΗ '94 και ΑΕ Καμηλαρίου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το δημοσίευμα του neakriti.gr από τις 5 Αυγούστου.
Την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας της ΕΠΟ ζητούν με προσφυγή τους, ασκώντας τριτανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας:
1) το σωματείο του ΟΦΗ '94 και το μέλος του Νίκος Τζώρτζογλου
2) το σωματείο ΑΕ Καμηλαρίου και ο ταμίας της ΕΠΣΗ Γιώργος Βοζικάκης που είναι μέλος του και το εκπροσωπεί και
3) ο υποψήφιος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Γιώργος Βοζικάκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εκ μέρους του κ. Τζώρτζογλου την προσφυγή κατέθεσε ο δικηγόρος κ. Χαρμπάλης Ευστράτιος.
Οι λόγοι της προσφυγής είναι αρκετοί τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί, με τον πλέον ουσιαστικό και σοβαρό λόγο σύμφωνα με πληροφορίες της "Νέας Κρήτης" να είναι η παραπλάνηση και η κοροϊδία στο θέμα που αφορά των κωλύματα των παραγόντων, παραπλάνηση και κοροϊδία που δέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων των Ενώσεων και των ΠΑΕ στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ψηφίσουν το καταστατικό.
Εντούτοις, ενώ η FIFA-UEFA αλλά και η ΠΔΕ είχαν αναφέρει σε ολόκληρο το σώμα ότι το παράρτημα Α, σχετικά με τα κωλύματα, θα αφαιρεθεί, αυτό δεν συνέβη αλλά ουσιαστικά το πέρασαν στο καταστατικό από το "πίσω πόρτα". Μάλιστα παράγοντες όπως οι κ.κ. Χρήστος Σάββας, Βασίλης Χατζηαποστόπουλου, Γιάννης Σιγάλας, Βαγγέλης Μαζαράκης και πολλοί ακόμη θίγονται από αυτό το γεγονός και γι 'αυτό και δεν είναι υποψήφιοι.
Επίσης πολύ σοβαρός λόγος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι η μη νόμιμη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και πολλές ακόμα παρατυπίες του καταστατικού, για τις οποίες σύμφωνα με την άποψη όσων προσέφυγαν, κακώς επικυρώθηκε από το Ειρηνοδικείο.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, είχε στείλει επανηλειμμένως επιστολές σε όλες τις Ενώσεις της χώρας αλλά και σε FIFA-UEFA, στην ΠΔΕ της ΕΠΟ και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, που τους ενημέρωνε για την πιθανότητα ενστάσεων και προσφυγών, χωρίς όμως να πάρει καμία απάντηση...

Όπως αναφέρει στο περιβάλλον του ο Νίκος Τζώρτζογλου, πιστεύει ο ίδιος αλλά και πολλοί άλλοι, ότι πίσω από όλο αυτό το "παιχνίδι" κρύβονται ο Σταύρος Κοντόνης και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.