Τζώρτζογλου: «Αυτό είναι το κόστος ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Π.Δ.Ε της ΕΠΟ όταν η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας»

***Σύμφωνα με τη λίστα οι Τριτσώνης (16.000 Ευρώ), Δέδες (12.500 που δεν είναι στην ΚΕΔ, όπως το δίδυμο αλλά στην ΠΔΕ/ΕΠΟ), Κουκουλάκης (11.500) παίρνουν όχι απλά χρυσό μετάλλιο αλλά πρωταθλήματα κάθε μήνα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι
Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μάρτυρας μιας φαρσοκωμωδίας που παίζεται στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους διορισμένους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Τα παρακάτω πρόσωπα, φερόμενα και ως εξομαλυντές και του οποίους ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής με σε συνεργασία με τον επιτετραμμένο της FIFA  Κύπριο Πρόεδρο κ. Κουτσοκούμνη και την στήριξη μεγάλων ΠΑΕ "φύτεψαν" για να εξομαλύνουν ταχα το ελληνικό ποδόσφαιρο και που κοστίζουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ στην ΕΠΟ τα παρακάτω ποσά έκαστος:
Γιάννης Δρόσος (πρόεδρος)   7.500 ευρώ
Νίκος Μπάρτζης (αν. πρόεδρος) 7.000 ευρώ
Ιάκωβος Φιλιππούσης (εξωτ. σύμβουλος) 7.000 ευρώ
Αλέξης Δέδες (γραμματέας)    12.500 ευρώ
Ζήσης Βρύζας (εθνικές ομάδες)  11.000 ευρώ
Σταύρος Τριτσώνης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 16.000 ευρώ
Μιχάλης Κουκουλάκης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 11.500 ευρώ
Αυτο  ειναι το κοστος ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Π.Δ.Ε της ΕΠΟ οταν η μεγαλη πλειοψηφεια του Ελληνικου λαου ζει κατω απο τα ορια της φτωχειας και εαν ειμαστε υπερβολικοι ας μας διαψευσουν.
Αυτοί λοιπόν είναι που οδηγούν στο θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και εκατονταδες ερασιτεχνων ποδοσφαιριστων και διαλύουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, με την συνεχιζομενη άρνησή τους να γίνει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ των χρεών προς την Ομοσπονδία.
Οι ακριβοπληρωμένοι κύριοι της ΕΠΟ κρατούν σε ομηρία εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο..
Εμεις οι παραγοντες  τι κανουμε?

                                                            ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ε.Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



                                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ