Περέιρα: "Αυτοί είναι οι συνεργάτες μου, ο Σταύρος, ο Μιχάλης και ο Καλύβας"

***Ούτε λίγο ούτε πολύ, αν και παρέμειναν ο Πορτογάλος τους παρουσίασε στο σεμινάριο διαιτησίας που ξεκίνησε την Τετάρτη (16/08) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (18/08)
***"Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για όλους", τόνισε ο επικεφαλής της ΚΕΔ
***"Είμαι εδώ για να σας στηρίξω και στα λάθη σας"

Αρχικά ο Περέιρα παρουσίασε τους συνεργάτες του και όπως χαρακτηριστικά είπε "αυτοί είναι οι συνεργάτες μου, ο Σταύρος, ο Μιχάλης και ο Καλύβας", εννοώντας τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και Δημήτρη. Και πρόσθεσε: "Με τον Κύρο θα είμαστε μαζί στην εκπαίδευση". Με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως ο Τριτσώνης είναι αυτός που έκανε τη μετάφραση.
Παράλληλα, στην ομιλία του, ο Περέιρα έπλεξε το εγκώμιο των διαιτητών, βοηθών και των παρατηρητών της Λίγκας που παίρνουν μέρος στο σεμινάριο. "Σας πιστεύω. Βρίσκεστε εδώ, επειδή είστε οι καλύτεροι. Θέλω όλοι να είμαστε μια οικογένεια. Σας έχω εμπιστοσύνη και θα σας στηρίζω και στα λάθη σας. Θέλω ό,τι γίνεται να γίνεται μέσα στο γήπεδο και τίποτα έξω από αυτό. Εγώ είμαι εδώ για να σας στηρίξω. Για μένα είστε οι κορυφαίοι και θέλω να το δείξετε. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τα μπλογκς. Ξέρω τι γίνεται, καθώς τα ίδια με τους δημοσιογράφους τα είχα και στην Πορτογαλία. Μην δίνετε σημασία. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για όλους", τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο Πορτογάλος είχε και τετ α τετ με όλους τους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς. Με λίγα λόγια επρόκειτο για πρώτη γνωριμία, ή αν προτιμάτε τους πήρε συνέντευξη. Σύμφωνα με πηγές τους διεθνείς διαιτητές ρωτούσε όνομα, επίθετο, ηλικία, πόσα χρόνια είναι διεθνείς, σε ποια κατηγορία της UEFA ανήκουν, αν και κατά άλλα, όπως είπε, τα ξέρει όλα. Τους διεθνείς βοηθούς ρωτούσε όλα τα προηγούμενη, πλην της κατηγορίας αφού δεν υπάρχει. Σε όλους εύχονταν καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι περιμένει πολλά από αυτούς.
Το σεμινάριο διαιτησίας των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Superleague άνοιξε με ομιλία του προέδρου της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσου. Για το "καυτό θέμα" των οφειλομένων όλης της προηγούμενης περιόδου ανέφερε ότι θα τακτοποιηθούν άμεσα, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται τέτοια υπόσχεση. Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα από τη διαιτησία, όμως τώρα που έμαθε τους εκτιμά ως ανθρώπους και θα παρακολουθεί και τους ρέφερι και στο μέλλον, τονίζοντας ότι η διοικούσα θα παραδώσει στην επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Ακόμη ανέφερε πως θεωρεί ότι στους πίνακες έμειναν οι καλύτεροι και πως έφυγαν οι δυο διαιτητές που προκάλεσαν στο Κύπελλο.



Σχόλια