Κοιμόταν όρθιος ο Καραντώνης!!!

***Σιγά μην τον τιμωρήσει ο παρατηρητής Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
***Μην βγάλουμε άχρηστους τους ορισμούς των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, συγννώμη του Περέιρα, με το... καλημέρα

www.gavros.gr

Αν και στην 3η του χρονιά στη Super League ο Δημήτρης Καραντώνης, ο διαιτητής του αγώνα στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1 τα είχε χαμένα! Ο Έλληνας ρέφερι από ΕΠΣ Ημαθίας, «είδε» το καθαρό πέναλτι στο 33΄του Φάργκας (καθαρό χέρι-απόκρουση) μόνο όταν του το υπέδειξε ο βοηθός Πετρόπουλος που χρειάστηκε να μπει ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση των βοηθών.
Ο ίδιος αν και βρίσκονταν μπροστά τα είχε χαμένα και πάλι καλά για τον ίδιο που τον έσωσε ο βοηθός και του υπέδειξε την καθαρή παράβαση. Βέβαια ο Καραντώνης θα έπρεπε να είχε αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Φάργκας καθώς απλώνει το χέρι του και αποκρούει σε κενή εστία, ωστόσο ο ρέφερι από την Ημαθία δεν του έδειξε καν κίτρινή κάρτα. Πάλι καλά που αρχικά ο Καραντώνης έδωσε κόρνερ και όχι άουτ!
Ο Καραντώνης γενικότερα απέτυχε παταγωδώς και στον πειθαρχικό έλεγχο.
Στο 51΄για παράδειγμα του αγώνα, δεν απέβαλλε τον Ανδρεόπουλο που έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Πάρντο και του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, ενώ στο 44΄ο Ζίζιτς κλώτσησε τη μπάλα εκτός αλλά δεν παρατηρήθηκε ως όφειλε με κίτρινη κάρτα.
Ο Φατιόν κλωτσούσε συνεχώς τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά ο Καραντώνης και σε αυτή την περίπτωση δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του.
Ο Έλληνας διαιτητής τα είχε πραγματικά χαμένα, δεν στάθηκε καθόλου καλά στο γήπεδο και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα (ακόμα ένα) πως στο 45΄διέκοψε το ματς λόγω τραυματισμού και σφύριξε τη λήξη απευθείας για το ημίχρονο, δίχως καν να κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα όπως ορίζει ο κανονισμός. Πραγματικά χαμένα!!!


Σφυρίγματα:

Πολύ καλοί οι βοηθοί Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος ήταν ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας). Ο τελευταίος σιγά μην τιμωρήσει τον Καραντώνη.
Προβλέπουμε ότι θα... ανταμώσει η... εξυγίανση!
Μην βγάλουμε άχρηστους τους ορισμούς των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, συγννώμη του Περέιρα, με το... καλημέρα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ 4-1

2              Κίτρινες               2

1              Πέναλτι                 0

19           Φάουλ                  19

1              Οφσάιντ              3

6              Κόρνερ              3