Χοντρό «κράξιμο» από την ΕΠΣ Κέρκυρας για την καρατόμηση του Πουλημά: «Η γραφικότητα, ο ξεπεσμός, η αναξιοκρατία, ο ρεβανσισμός και η εκδίκηση είναι, δυστυχώς, τα χαρακτηριστικά του νέου περιβάλλοντος»

*** «Στοχοποιήθηκε, όπως και η ένωσή μας από το καλοκαίρι της προαγωγής του στην ανώτερη κατηγορία»
*** «Συκοφαντία, ψέματα και τακτικισμοί τραυμάτισαν την εικόνα του και τον μετέτρεψαν σε εύκολο θύμα»
*** «Υποχείρια διαφεντεύουν το ποδόσφαιρό μας»
*** «Θα είμαστε αμείλικτοι σε αυτό που ετοιμάζουν γιατί έχουμε πειστεί ότι μόνο μπροστά δεν πάει το ποδόσφαιρό μας»
Αναλυτικά:
ΕΠΣ Κέρκυρας
Ανακοίνωση για καρατόμηση Νίκου Πουλημά

Τώρα μπορούμε να μείνουμε ήσυχοι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε στο δρόμο της "κάθαρσης", της "εξυγίανσης", της δικαιοσύνης και της "διαφάνειας"!!
Η γραφικότητα, ο ξεπεσμός, η αναξιοκρατία, ο ρεβανσισμός και η εκδίκηση είναι, δυστυχώς, τα χαρακτηριστικά του νέου περιβάλλοντος.
Από τα πρώτα θύματα του νέου που ευαγγελίζονται είναι ένας Κερκυραίος διαιτητής, πραγματικό διαμάντι στο ήθος και στις ικανότητες, ένα ξεχωριστό πρόσωπο στον χαρακτήρα και στις επιδόσεις. Ο Νίκος Πουλημάς με την αγωνιστική παρουσία του, αλλά και την ευγένειά του κέρδισε την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αυτών που βλέπουν το ποδόσφαιρο με αντικειμενικότητα, ανυστερόβουλα και χωρίς σκοπιμότητες.
Ο Νίκος στοχοποιήθηκε, όπως και η ένωσή μας από το καλοκαίρι της προαγωγής του στην ανώτερη κατηγορία. Κανένας δεν ασχολήθηκε με την τεράστια αξία του, όλα μπήκαν στη λογική της σκοπιμότητας για να ακυρωθεί η μεγάλη του αυτή επιτυχία. Συκοφαντία, ψέματα και τακτικισμοί τραυμάτισαν την εικόνα του και τον μετέτρεψαν σε εύκολο θύμα. Ο κατευθυνόμενος τύπος παρουσίασε την αξία αναβάθμισή του ως προϊόν δήθεν συναλλαγής Ένωσης - Ε.Π.Ο. Ντροπή τους.
Ο Νίκος στάθηκε πολύ καλά την προηγούμενη χρονιά και κανένας δεν είχε να του προσάψει το παραμικρό, παρά μόνο ένα ανθρώπινο διαιτητικό λάθος.
Στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ έδωσε την απάντησή του. Αξεπέραστος! Κορυφαίος! Τι σημασία είχε όμως αυτό; Η απόφαση είχε παρθεί από καιρό: εξόντωση!
Κρίμα. Οι νέες συνθήκες στο ποδόσφαιρο έχουν ανάγκη από διαιτητές σαν το Νίκο Πουλημά. Κρίμα που δεν το κατάλαβαν αυτοί που τώρα ως υποχείρια διαφεντεύουν το ποδόσφαιρό μας.
Θα πάρουν όμως την απάντηση που τους ταιριάζει. Είμαστε εδώ να αντιπαρατεθούμε με το γκρίζο που έφτιαξαν. Θα είμαστε αμείλικτοι σε αυτό που ετοιμάζουν γιατί έχουμε πειστεί ότι μόνο μπροστά δεν πάει το ποδόσφαιρό μας.
Εκφράζουμε την αμέριστη εκτίμησή μας στο Νίκο Πουλημά και τον καλούμε να συνεχίσει τον αγώνα του με το ίδιο πάθος, γιατί ο χρόνος της δικαίωσής του είναι πολύ κοντά, περισσότερο σύντομα από όσο πιστεύουν όσοι νομίζουν ότι κάνουν επέλαση στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτης Ποζίδης               Γιώργος Κουλόπουλος