Γιατί ο Καραντώνης ξεφτίλισε την ΚΕΔ και τον εαυτό του

***Δεν πειράζει, κάποτε θα καταλάβουν ότι στον πίνακα της Superleague υπάρχουν διαιτητές που δεν κάνουν και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά
SUPERLEAGUE
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας),
Πυλαρινός (Ζακύνθου)
4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
0              Κόκκινες              1
3              Κίτρινες               2
9              Φάουλ                  16          
 4             Οφσάιντ              0             
 6             Κόρνερ                 3

Βιάστηκαν να επαναφέρουν τον Καραντώνη μετά από τρεις αγωνιστικές. Τον έβαλαν μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο (Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0) και… τρομάρα τους του έδωσε σερί ορισμό. Δεν είναι μόνο που τα έκανε… μαντάρα στο Κέρκυρα-Λεβαδειακός 1-1 αλλά πήρε διαφορετική απόφαση σε σχέση με παρόμοια φάση στο «Γ. Καραϊσκάκης», συγκεκριμένα για το Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1 την 1η αγωνιστική. Δεν πειράζει κάποτε θα καταλάβουν ότι στον πίνακα της Superleague υπάρχουν διαιτητές που δεν κάνουν.
Αναλυτικά: 
12’: Σωστά δεν έδωσε κάτι στην πτώση του Τουράμ μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού.
25’: Δεν έδωσε πέναλτι στην Κέρκυρα σε σπρώξιμο του Γκόμες από τον Αμαράλ.
29’: Πεναλτάρα και όχι πέναλτι είναι αυτό που έκανε ο Επστάιν στον Τόνι Σίλβα αλλά τόσο ο Καραντώνης, όσο και ο βοηθός Κολιοσιώνης πετούσαν αετό.
51’: Σωστά έδωσε πέναλτι στους Φαίακες σε χέρι του Μεντί.

53’: Ο,τι να’ναι. Στο Καραϊσκάκη (Λάρισα-Ολυμπιακός 4-1) δεν είδε το χέρι του Φάργκας (33'), πέναλτι που τού το υπέδειξε ο βοηθός Πετρόπουλος, όμως δεν έδωσε ούτε κίτρινη κάρτα, αν και έπρεπε να βγάλει κόκκινη, καθώς η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα. Στην Κέρκυρα καταλόγισε το πέναλτι στο χέρι του Λεονάρντο, παρόλα αυτά απέβαλε τον παίκτη του Λεβαδειακού με κόκκινη αν και έπρεπε να βγάλει κίτρινη καθώς η μπάλα δεν έχει κατεύθυνση για γκολ, ούτε πάει σε κάποιον που είναι σε θέση για να σκοράρει. Διαφορετική απόφαση, αναφορικά με τις κάρτες σε ίδια φάση!!!