Καραμέλα... Υγείας!

Πρόκειται για τη γνωστή δικαστική υπόθεση την αποκαλούμενη "Κάρτα Υγείας" που έγινε η... σημαία της δήθεν εξυγίανσης και του Κοντονή που κάτι έπρεπε να... καταφέρει, άσχετα αν για αυτή την υπόθεση πλην του Γκιρτζίκη και παραγόντων της διοίκησής του, οι οποίοι εξέπεσαν των θέσεων τους στην ΕΠΟ και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, έχουν παραπεμφθεί και πρόσωπα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης Γραμμένου, όπως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου και της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας.
Ως γνωστόν η... μπάλα της προπαγάνδας πήρε μόνο τη διοίκηση Γκιρτζίκη, όχι όμως τον Βασίλη Γκαγκάτση που βρίσκεται στην Λίγκα με τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ούτε ο Πιλάβιος έχει πρόβλημα ως στέλεχος του CAS, ούτε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας που ανέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος, ο οποίος μπαίνει παρατηρητής σε αγώνες της UEFA (σ.σ. την καλησπέρα μας στον γενικό γραμματέα της Θόδωρο Θεοδωρίδη)... Για αυτούς δεν ισχύει ο νόμος περί κωλυμάτων παραγόντων...
Αρχικά από την αποκαλούμενη υπόθεση της "Κάρτας Υγείας" αποσύρθηκε το δημόσιο, ακολουθεί η ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Οκτωβρίου με θέμα την απόσυρση παράστασης πολιτικής αγωγής, συνέπεια μιας απόφασης που πήρε η ΠΔΕ των Δρόσου, Μπάρτζη, Δέδε κτλ. Αν οι ενώσεις πουν "ναι", τότε δεν υπάρχει υπόθεση, με τη δίκη να έχει διακοπεί και η συνέχειά της να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Νοεμβρίου.
Μακάρι να υλοποιούνταν το πρόγραμμα με την Κάρτα Υγείας, χωρίς εισαγωγικά, επειδή είχε αξία. Η μάλλον η αξία του δεν μετριέται σε ευρώ, όταν στα πρώτα του βήματα "βγήκαν περίπου 180 ποδοσφαιριστές που δεν έπρεπε να παίζουν γιατί κινδύνευε η ζωή τους", όπως δήλωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις 31 Αυγούστου 2016, καθώς οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και τόση διαπιστώθηκε ότι είχαν ιατρικό πρόβλημα και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Όμως, διαφώνησαν αρκετοί ιατρικοί σύλλογοι και η Κάρτα Υγείας δεν... περπάτησε.
Αλήθεια τι απέγινε η αγωγή της ΕΠΟ κατά της εταιρίας;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ  
ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ