«Ξύπνησαν» στον ΠΑΟΚ και κατάλαβαν τι… παίζει με τη διαιτησία και θέλουν συνάντηση με τον Περέιρα και την ΚΕΔ;

***Ταυτόχρονα θέλουν να φτιάξουν και κλίμα κατά του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής;
***Τολμούν να τα βάλουν με το σύστημα που ξεφτιλίζει κόσμο και κοσμάκη και κρατά ...αγκυλωμένο μέχρι και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο;
Μπορεί να πέρασαν επτά αγωνιστικές, χωρίς η ομάδα τους να έχει υποστεί κάποιο «χειρουργείο», όμως στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ξύπνησαν και ζητούν ραντεβού με τον Περέιρα και την ΚΕΔ.
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη σύσκεψη με τον Σαββίδη αποφασίστηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εκπροσωπηθεί στη συνάντηση από τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση και τον Λούμπος Μίχελ. Θέμα της θα είναι όσα έγιναν στη διαιτησία τις επτά πρώτες αγωνιστικές (π.χ. Βάτσιος, Παπαδόπουλος, Σίπκας), καθώς είναι γνωστό ποια ομάδα ευνοεί η διαιτησία, όχι με «σπόρια» αλλά με «όργια».
Να πάνε στο Πάρκο Γουδί για να κάνουν μια… τρύπα στο νερό. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι οι Περέιρα και Μίτσελ να θυμηθούν τα παλιά, όταν και οι δύο ήταν ταυτόχρονα εν ενεργεία διεθνείς διαιτητές υψηλού επιπέδου.
Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα;
Συμπέρασμα: Ο… εμφύλιος μεταξύ των συμμάχων είναι έτοιμος να ανάψει για τα καλά.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ θέλουν να φτιάξουν και κλίμα κατά του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Αν συμβεί αυτό πάλι θα ρίξουν τη μπάλα στην… κερκίδα, δείχνοντας ότι δεν τολμούν να τα βάλουν με το μπλοκ του νότου που ξεφτιλίζει κόσμο και κοσμάκη και δεν αφήνει τον Γραμμένο να περάσει την πολιτική του στην ΕΠΟ.
Θα δείξουν αδύναμοι απέναντι στο σύστημα...