Στην Αθήνα η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA - Επίσκεψη για ...τουρισμό; - Επειδή θα μιλήσουν και με την ΚΕΔ δεν ασχολούνται και με το αν η διαδικασία για την στελέχωση των πινάκων της Superleague ήταν παράνομη αλλά και με το... μπάχαλο στους ορισμούς;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και Στρατηγικής και εφαρμογής του νέου καταστατικού, επισκέπτεται αύριο (Πέμπτη 19/10/2017) την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα θα έχει συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, σε θέματα της τρέχουσας αναδιάρθρωσης του διοικητικού μοντέλου της ΕΠΟ. 
Της Επιτροπής προεδρεύει ο Αυστριακός κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και την αποτελούν οι κκ. Εντουάρντο Ντερβισάι (Ισπανία), Ιβάν Βέλλα (Μάλτα) και Μάριος Γεωργίου (Κύπρος). 


***Δεν χρειάζεται να μιλήσουν με τον Γραμμένο, με τον Δέδε είναι αρκετό. Για να μη χάνουν και χρόνο...