Ανακοίνωση Θύρας 7 για τον «βρώμικο πόλεμο»: «Οι κατηγορίες που υπάρχουν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ και υπάρχουν για να κρατούν δέσμιο αυτόν και τον Ολυμπιακό, μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο»

*** «AΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
***«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμπλέξουν τον Μαρινάκη, δεν τους βγαίνει, περνάνε στο επόμενο σχέδιο, στην επόμενη σκευωρία»
*** «Πιστεύουν ότι τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών θα μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτό που γίνεται; Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον τους χρεώνουμε, όχι μόνον η Θύρα 7, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, για τον ανελέητο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας;»
*** «Πιστεύουν ότι θα βλέπουμε τον Τσίπρα να λέει «άντε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και θα περνάει έτσι;»
*** «Σε ποιά χώρα μπορεί να υπάρχουν καταγγελίες για Υπουργό Δικαιοσύνης ότι εμπλέκεται σε καταθέσεις ισοβιτών και αυτό δεν θεωρείται σοβαρό;»
*** «Ποιός δίνει το δικαίωμα σε ένα κόμμα του 2% να τα βάζει με τον Ολυμπιακό του 50% των Ελλήνων;»
*** «Είναι δυνατόν να νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δε βλέπει ότι οι ίδιοι πολιτικοί εμφανίζονται (καθόλου τυχαίως) σε όλες τις βρώμικες ιστορίες με τις οποίες προσπαθούν να εμπλέξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό;»


Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7 στο Facebook:
«Αφήσαμε να περάσουν κάποιες μέρες και να κοπάσει ο θόρυβος απο την ιστορία με το βούλευμα Εφετών για να πάρουμε θέση και για αυτό αλλά και για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας τα τελευταία χρόνια.H ΘΥΡΑ 7 έχει επιλέξει εδώ και χρόνια στην πορεία της, τη λογική του «No Politica» εκτός βέβαια περιπτώσεων που θεωρούμε ότι απειλούν ή στρέφονται κατά του Ολυμπιακού μας. Η θέση που θα πάρουμε σήμερα είναι μια απάντηση στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός.Και αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε πολιτικούς και στην κυβέρνηση γιατί αυτοί πρώτα επέλεξαν ως στόχο τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσουν τους υποστηρικτές τους και φίλους τους που είναι εχθροί του Ολυμπιακού.
Για εμας ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής. Και είναι πάνω απο όλους και όλα. Ζουμε τον πόλεμο με εξελιγμένα όπλα, διαδικτυακά και όχι μόνο και με ένα κύκλωμα πιο σκοτεινό απο ποτέ στο οποίο συμμετέχουν Επιχειρηματίες και πιόνια τους απο το χώρο του ποδοσφαίρου, ξεπουλημένα τομάρια των Media που το παίζουν αντικειμενικοί κι ας έχουν πουλήσει μέχρι και το dna τους. Δυστυχώς, στο ζοφερό αυτό σκηνικό πρωταγωνιστούν και πολιτικοί και κάποιοι με ύποπτο ρόλο απο το χώρο της απονομής δικαίου.
Απο το 2011 μέχρι και σήμερα,επειδή η ομάδα είναι η ζωή μας, δε μείναμε αδρανείς σε όλα αυτά που έγραφαν, που έλεγαν, σε ότι υποννοούσαν.Ψάξαμε, ζητήσαμε τη γνώμη ειδικών επι του θέματος, κυρίως νομικών και καταλήξαμε ΟΛΟΙ σε ένα και μόνο συμπέρασμα:Οι κατηγορίες που υπάρχουν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ και υπάρχουν για να κρατούν δέσμιο αυτόν και τον Ολυμπιακό, μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν απο το ποδόσφαιρο.
Βλέπουμε την στοχοποίηση σε όλο της το μεγαλείο. Καθημερινά, σε μερίδα πληρωμένων πληκτρολογίων και «πιστολιών» των Media εκτελούνται συμβόλαια χαρακτήρων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι στόχος και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να παρουσιάζονται ως τέρατα!
Αυτοί που συμμετέχουν σε όλα τα σκάνδαλα αβαντάρονται και οι πιτσιρικάδες της εξέδρας που έριξαν δυο μπουνιές σε ένα βλάκα πρέπει να μπούν φυλακή, να τους χρεώσουν με κακουργήματα, να τους τελειώσουν σαν φυσική οντότητα και σαν πολίτες.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμπλέξουν τον Μαρινάκη, δεν τους βγαίνει, περνάνε στο επόμενο σχέδιο, στην επόμενη σκευωρία. Πέρσι ήθελαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με «νομοθετικό διάταγμα». Δεν ένοιαξε την κυβέρνηση το ότι πληρώθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (με ρούβλια), τους αρκούσε μόνο να πάθει ζημιά ο Ολυμπιακός. Να υποβιβαστεί για κάτι που δεν έγινε. Πιστεύουν ότι το ξεχάσαμε;
Τι πιστεύουν οι πολιτικοί –ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που συμμετέχουν σε αυτά τα σχέδια; Ότι είναι στο απυρόβλητο; Και δε μιλάμε για τους πολιτικούς του Πειραιά οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στις γειτονιές του, γιατί θα τους τρελλάνουμε στις... απορίες, αλλά για τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα.
Πιστεύουν ότι τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών θα μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτό που γίνεται; Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον τους χρεώνουμε, όχι μόνον η Θύρα 7, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, για τον ανελέητο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας;
Πιστεύουν ότι θα βλέπουμε τον Τσίπρα να λέει «άντε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και θα περνάει έτσι;
Ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα επιτίθεται με λύσσα για χρόνια στον Ολυμπιακό και θα μένει στο (πολιτικό) απυρόβλητο; Δε βλέπουμε την προφανέστατη ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και τους κατά παραγγελίαν εξεταστές μαρτύρων; Αυτός που λέει ότι δεν έχει δουλειά να μπλέκεται π.χ. σε άδειες απο τις φυλακές πως «έχει δουλειά» να μπλέκεται σε άλλες υποθέσεις;
Σε ποιά χώρα μπορεί να υπάρχουν καταγγελίες για Υπουργό Δικαιοσύνης ότι εμπλέκεται σε καταθέσεις ισοβιτών και αυτό δεν θεωρείται σοβαρό;
Ένας τύπος με 6.000 ψήφους (το ένα έκτο του Καραισκάκη) που νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της χώρας, όπως νόμιζε ότι είναι ιδιοκτήτης του ποδοσφαίρου, όταν όριζε... επόπτες και διαιτητές και καθυστέρησε τον τελικό μέχρι να τον χάσει ο Ολυμπιακός και να είναι όλοι τους ευχαριστημένοι. Ένας τύπος που διέκοπτε το πρωτάθλημα όποτε ήθελε, άφηνε τα γήπεδα χωρίς φιλάθλους για δυο αγωνιστικές (λόγω... βίας) αλλά ενδιάμεσα, την Τετάρτη έπαιζε η ομάδα του φίλου του με 60,000 κόσμο σε ντέρμπι. Μη χαθούν και οι εισπράξεις...Του τύπου που πίνει ουζάκια σε μυστικά δείπνα, με όσους γράφουν κατά παραγγελία για να γίνουν στην συνέχεια τα κείμενα τους δικόγραφα, αλλά δημοσιογράφους «του Ολυμπιακού» δεν γνωρίζει.
Για πόσο θα ανέχεται ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έναν ψεκασμένο και Καμμένο, Υπουργό Εθνικής Άμυνας, να μας κάνει κωλοδάχτυλα στα γήπεδα, να δείχνει στους οπαδούς μας χειροπέδες και να μην αντιδρά κανείς; Ποιός δίνει το δικαίωμα σε ένα κόμμα του 2% να τα βάζει με τον Ολυμπιακό του 50% των Ελλήνων; Ο κύριος «ούτε νεκρός μνημόνιο» είναι ελάχιστος για να τα βάλει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Για το μόνο που είναι ικανός, είναι να κάνει παρέμβαση στην ΕΕΑ υπερ του φίλου του Μελισσανίδη και για να κάνει δουλειές με τους φίλους του Σαββίδη πουλώντας σφαίρες για να σκοτώνονται τα παιδάκια στην Υεμένη. Πως θα απαντήσει στους ψηφοφόρους του για τα τηλεφωνήματα του σε ισοβίτη για να στηθεί ο Μαρινάκης; Είναι αυτό ή δεν είναι δημοκρατική εκτροπή;
Και ο ίδιος ο Καμμένος, που μας αηδιάζει σαν πρόσωπο και οι συνεργάτες του και τα μέλη του κόμματος του, είναι απέναντι μας.
Είναι δυνατόν να νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δε βλέπει ότι οι ίδιοι πολιτικοί εμφανίζονται (καθόλου τυχαίως) σε όλες τις βρώμικες ιστορίες με τις οποίες προσπαθούν να εμπλέξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό; Θεωρείτε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού επηρεάζεται απο ζόμπι της «δημοσιογραφίας», πληρωμένες γραφίδες όπως ο Τριανταφυλλόπουλος που εκτελεί συμβόλαια θανάτου χαρακτήρων με το αζημίωτο; Ο Τριανταφυλλόπουλος τον οποίο έχουν κατονομάσει τρείς άνθρωποι στις καταθέσεις τους ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια είναι αυτός που θα κρίνει την «ηθική» του Μαρινάκη και του κόσμου μας; Αυτός ο υπάνθρωπος; Αυτός που καθ υπόδειξην των εντολέων του και μαζί με το άλλο μπουμπούκι,τον Χριστοφορίδη, πίεζαν εώς εκβίαζαν για καταθέσεις ισοβιτών που θα ενέπλεκαν σώνει και καλά τον Μαρινάκη και ας μην προέκυπτε απο πουθενά το όνομα του;Αυτό το σκουπίδι που το παίζει «αναρχικός» αλλά έχει και δέκα μπάτσους που πληρώνουμε εμείς για να τον φυλάνε;
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα εξής:
Α) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι άξιος μπροστάρης και ηγέτης του Ολυμπιακού μας. Και λάθη ποδοσφαιρικά έχει κάνει και θα ξανακάνει και εμείς εκεί είμαστε να του τα επισημαίνουμε. Όμως σε αυτό τον πόλεμο που δέχεται δεν θα είναι μόνος. Τώρα, στην κορύφωση του, είμαστε όλοι δίπλα του,ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Β)Όχι κύριοι και κυρίες, δεν είμαστε «τάγματα εφόδου» όπως μας παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης που τα αρπάζουν απο αριστερά και απο δεξιά.Για τον Ολυμπιακό όμως, είμαστε ασπίδα και δόρυ. Και όποιος δεν το ξέρει, θα το μάθει.
Γ) Όσοι απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έσπειραν ανέμους, να είναι έτοιμοι να θερίσουν θύελλες. Αυτοί που βάφτισαν τους Ολυμπιακούς «εγκληματίες» και «εγκληματική οργάνωση» στην Ελλάδα είναι αυτή που στήνει «εγκληματικές οργανώσεις» χωρίς να υπάρχουν
Δ) Όλοι όσοι εκτελούν «συμβόλαια» παντός είδους, να ξέρουν ότι υπάρχει και θεία Δίκη...
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».