Οχετός Μπέου κατά Μποτσιβάλη: «Θα σας γαμ… γαμώ το σπ… σας» - Ηχητικό απόσπασμα

***Συνελήφθη το πρωτοπαλίκαρό του Ν.Ζερβός όταν πήγε να τραμπουκίσει ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β.
ΠΗΓΗ: www.magnesiasports.gr

Έναν οχετό ύβρεων κατά παραγόντων, παικτών και φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου εκτόξευσε σήμερα στη ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΝΠΣ Βόλος ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις που δεν τιμούν έναν δημόσιο άνδρα, πόσο μάλλον τον Δήμαρχο μιας πόλης, ο Αχ. Μπέος εξεμάνη στην ανάπαυλα του κρίσιμου αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και καταφέρθηκε κατά του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργου Μποτσιβάλη, που βρισκόταν στη φυσούνα του γηπέδου μαζί με τους παίκτες της ομάδας. Το τι είπε ο Αχ. Μπέος μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα που εστάλη από αυτήκοο μάρτυρα και που θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να δημοσιεύσουμε προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες του Βόλου σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα.

Ο Αχ. Μπέος δεν παρέλειψε να καταφερθεί και κατά του ρέφερι του αγώνα τον οποίο απείλησε εμμέσως φωνάζοντάς του όταν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο ημίχρονο του αγώνα λέγοντάς του «Γκορτσίλα, πιο σοβαρά παίξε, μας έβαλες στη σέντρα…να μην πάμε μαζί στη Θεσσαλονίκη…βρε θα σε γαμ… εσένα»
Από το στόχαστρο του σε αργία Δημάρχου δεν ξέφυγε ούτε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας τον οποίο «στόλισε» με διάφορες εκφράσεις, όταν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στην φυσούνα συνέλαβαν το πρωτοπαλίκαρό του Νίκο Ζερβό που πήγε να τραμπουκίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο μεγαλόσωμος άνδρας τον οποίο έχει πάντα δίπλα του ο Μπέος, πλησίασε τον ποδοσφαιριστή Θέο, για να τον εκφοβίσει, ενώ αμέσως μπήκε ανάμεσά τους ο Γ. Μποτσιβάλης, για να τον απωθήσει. Ακολούθησε αψιμαχία και λεκτική αντιπαράθεση και τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί , ι οποίοι συνάντησαν σθεναρή αντίσταση και αναγκάστηκαν να ρίξουν κάτω τον Ζερβό, για να του τον συλλάβουν περνώντας του χειροπέδες.