Και ο υδραυλικός θα είναι εκεί, για να βλέπει και να ακούει


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

*** Κόσμος και κοσμάκης έχουν κληθεί να παρευρίσκονται στην «πανηγυρική» (δλδ. για τα πανηγύρια) συνεδρίαση της Εκτελεστικής της ΕΠΟ τη Δευτέρα στο «Μακεδονία Παλλάς». Ελληνες και ξένοι, με τον αριθμό τους να φτάνει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σε δυσθεώρητα ύψη. Προφανώς θα είναι εκεί και ο υδραυλικός.
Ξέρετε, αυτός που με το που τελείωσαν οι εκλογές στην ΕΠΟ και βγήκε η παράταξη Γραμμένου, έφυγε από το νησί του, σταμάτησε τη δουλειά του στη μάντρα οικοδομών που δούλευε ως υπάλληλος, πήρε των οματιών του και ήρθε να εγκατασταθεί στην Αθήνα.
*** Και πού λέτε ότι έχει εγκατασταθεί; Στο κεντρικότατο και πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις. Μέχρι ιδιαίτερη τουαλέτα διαθέτει, μιλάμε για μεγαλεία που πιθανότατα ούτε καν θα είχε φανταστεί.
Τώρα, για το ποιος πλερώνει το ξενοδοχείο και τις χλιδές, δεν πρόκειται να σας πω, σας αφήνω να μαντέψετε. Με το που βγήκε η νέα διοίκηση στην ΕΠΟ, ο υδραυλικός μετακόμισε αμέσως και ανέλαβε καθήκοντα στην ΕΠΟ. Οπότε… άξιος ο μισθός του. Τι στην ευχή, ολόκληρη εξυγίανση στηρίζουμε και βοηθάμε, να μην τα… παίρνουμε κιόλας;
*** Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι αν ο υδραυλικός πάει τελικά στη συνεδρίαση στο ξενοδοχείο του Ρώσου, θα σημαίνει και ότι πήρε το ΟΚ του διοικητή του. Στον οποίο υποψιάζομαι ότι μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα του μεταφέρει τα πάντα. Οσα είδε, έζησε και άκουσε. Με κάθε λεπτομέρεια, για να ξέρουμε όλοι τι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας.


Σφυρίγματα; Εμείς ξέρουμε για έναν υδραυλικό που προσέλαβε γραμματέα, η οποία δεν έχει γνώσεις υπολογιστών!