Γίνεται το ματς, επειδή χάλασε το αυτοκίνητο του γιατρού! - Ουάου!

***Πρωτοφανής απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δεν θεωρεί υπαιτιότητα της γηπεδούχου τη μη παρουσία γιατρού στη Γ’ Εθνική
***Ο διαιτητές έκλεισε το φύλλο αγώνα χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας αλλά…
ΠΗΓΗ: www.taxydromos.gr

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Με μια πρωτοφανή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ορίζεται εκ νέου η διεξαγωγή του αγώνα Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αγώνας που δεν είχε ξεκινήσει διότι δεν υπήρχε γιατρός, και ο διαιτητής, αναφέροντας υπαιτιότητα της γηπεδούχου, είχε κλείσει το φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η αντίπαλη ομάδα να κερδίσει στα χαρτιά (3-0 α.α.) το ματς
Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου πήρε χθες στα χέρια της έκπληκτη την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αναφέρει ότι θα γίνει εκ νέου ορισμός του αγώνα, παρότι το ισχυρό φύλλο αγώνα ανέφερε ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη, αφού δεν εμφανίστηκε γιατρός στο γήπεδο στο προβλεπόμενο διάστημα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.
Με βάση την απόφαση αυτή, ο αγώνας θα οριστεί να διεξαχθεί κανονικά το προσεχές διάστημα, αν και η απόφαση αυτή είναι εφέσιμη από την πλευρά της Νίκης Βόλου.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θεώρησε ότι υπήρξε ανωτέρα βία για την καθυστέρηση του γιατρού, ενώ παρουσιαστήκαν έγγραφα βλάβης αυτοκίνητου! (ως ανωτέρα βία)! και υπήρξε και συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή Β. Κατσίκη από την Ευρυτανία, ο οποίος αρχικά συμφωνούσε με τον διαιτητή, μετέπειτα ισχυρίστηκε ότι παρουσιάστηκε ο γιατρός!
Η απόφαση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Νίκη, όχι γιατί θα ξαναγίνει ένα ματς που αγωνιστικά η ομάδα μπορεί να κερδίσει, αλλά για το άδικο της πρωτοφανούς απόφασης που μπορεί να γίνει δεδικασμένο για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να αναβάλει έναν αγώνα της!!!
Θυμίζουμε ότι παρόμοια περίπτωση υπήρξε σε ματς του Πυράσου (18/12/11 με Καρδίτσα), και παρά του ότι η ομάδα της Αγχιάλου παρουσίασε παρόμοια έγγραφα ανωτέρας βίας έχασε το ματς και στο επόμενο πρωτάθλημα ξεκίνησε με -2.

Για την πρωτοφανή απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα, αναμένεται και έντονη αντίδραση της Νίκης σε όλα τα επίπεδα