Μπούμερανγκ στον ΠΑΟΚ τα παράπονα για Ολυμπιακό


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια νίκη του Ολυμπιακού, τόσο σε επικοινωνιακό, όσο και διοικητικό επίπεδο, δηλαδή στην Superleague καταγράφθηκε στο χθεσινό ΔΣ της διοργανώτριας. Η… ιστορία ξεκινά σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος, όταν ο ΠΑΟΚ μέσω διαρροών στον γραπτό και ηλεκτρικό Τύπο κατηγόρησε ότι τάχα ο Ολυμπιακός δεν τηρεί τις συμβατικές υποχρεώσεις, αναφορικά με την χορηγία του πρωταθλήματος, καθώς ως γνωστόν πρόκειται για εταιρία του Σαββίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και καταγγελία από την πλευρά του ΠΑΟΚ και η Λίγκα ερεύνησε το θέμα. Από αυτή προέκυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι 100 % σωστός, κάτι που βρήκε σύμφωνες και όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ετσι έπεσε στο κενό η προσπάθεια να μπουν οι τελευταίες απέναντι στον Ολυμπιακό.
Μετά από όλα αυτά προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Μήπως ο Σαββίδης έψαχνε ευκαιρία να μην δώσει χρήματα για την χορηγία; Θυμίζουμε ότι δεν τήρησε την περσινή συμφωνία και η χορηγία ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα, δηλαδή φέτος.
Μήπως από τον ΠΑΟΚ είχαν την απαίτηση ο Ολυμπιακός να μοιράζει νερά και σόδες, κάτι που φυσικά δεν προβλέπεται; Οι όροι απέναντι στον κεντρικό χορηγό της διοργανώτριας είναι συγκεκριμένοι για όλες τις ομάδες. Και από τον ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν ιδίοις όμμασι αν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι σωστή ή όχι, καθώς αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όμως, πρώτα προτίμησαν τις επικοινωνιακές… μπαρούφες και μετά να τεθεί επίσημα το θέμα. Κακώς, που η διοργανώτρια καθυστέρησε τόσο πολύ να δώσει απαντήσεις στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, μια ανακοίνωση έπρεπε να βγει για να μαθαίνει και ο κόσμος ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάχουν κόμπλεξ.
Στο χθεσινό ΔΣ, πλην του Τάκη Αγραφιώτη παρέστη και ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μπαταγιάννης.