Τι περιμένει η Superleague από τα τηλεοπτικά και το βήμα για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων


«Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019», ανακοίνωσε η Superleague ως απόφαση του χθεσινού συμβουλίου. Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος και του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Πρόθεση της Λίγκας είναι να διερευνήσει αν ισχύει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά και την επόμενη σεζόν, για την ακρίβεια ποια συμφωνία μπορεί να πετύχει. Οι παράγοντες της διοργανώτριας ελπίζουν να μην είναι μικρότερη των 31,2 που είναι φέτος, με τη NOVA να φέρεται να δίνει 30, ενώ η διοργανώτρια ελπίζει και σε ποσό 3-4 εκατ. ευρώ, επειδή η προαναφερόμενη πλατφόρμα εκχώρησε δικαιώματα και σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.
Εξίσου σημαντική και καθόλου άσχετη με την εικόνα του ποδοσφαίρου είναι και εξής απόφαση της διοργανώτριας: «Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI. Αποτελεί πρόταση του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, καθώς συμπεράσματα για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων μπορεί να βγάλει κάποιος, παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την τηλεόραση.