Όταν ο Στυλιαράς προκάλεσε υπέρ της ΑΕΚ


Φέτος ο Στυλιαράς (Αιτ/νιας), ο οποίος ορίστηκε στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, σφύριξε και το ΑΕΚ-Λαμία 2-0 για το Κύπελλο, ένα ματς που δεν είχε κάτι. Όμως, στο περσινό Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-2, προκάλεσε με τα σφυρίγματά του υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Δυο σημαντικά λάθη έκανε ο Στυλιαράς στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-2. Στο 39’ δεν έδωσε πέναλτι κατά του Γκάλο, ο οποίος με το χέρι έβγαλε τη μπάλα κόρνερ μετά από σέντρα προς τα αριστερά. Στο βίντεο φαινόταν καθαρά η κίνηση που έκανε ο παίκτης της ΑΕΚ.

Παράλληλα έπρεπε να είχε αποβάλει τον Βράνιες από το 57’, ο οποίος πήγε σαν …καρατερίστας πάνω στον Στανισάβλιεβιτς, όπως βλέπετε και στην πάνω φωτογραφία. Ο ορισμός της κόκκινης και όχι της κίτρινης που του έδειξε, αν και ο Βόσνιος έπρεπε να είχε δει μια κίτρινη από το 22’ για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στην Μάσα.

Τελικά ο Βράνιες αποβλήθηκε στο 72’, με δεύτερη κίτρινη ύστερα από αγκωνιά, πάνω στην φάση, στον Μιχάλη Μανιά. Σωστά την έδειξε, όμως επαναλαμβάνουμε ότι νωρίτερα έκανε λάθος υπέρ του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος είχε πάει και κατέθεσε μάρτυρας υπέρ της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αυτό το αναφέρουμε επειδή οι διαιτητές ανήκουν σε ενώσεις και δεν υπονοούμε κάτι.

Τέλος, να σημειώσουμε πως δεν φταίνε οι διαιτητές αλλά αυτοί που τους ορίζουν. Για αυτό γίνονται ορισμοί επειδή όλοι οι διαιτητές δεν κάνουν για όλα τα ματς.