ΠΑΟΚ, ΑΕΚ «δείχνουν» ότι έχουν ανάγκη τη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε ανάγκη τη διαιτησία. Αν και φέτος δεν γινόταν κραυγαλέα λάθη σε βάρος του, θα είχε οκτώ βαθμούς διαφορά από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δηλαδή θα ξεχώριζε αγωνιστικά από τους υπόλοιπους και οι δικέφαλοι έπρεπε να παλεύουν για τη 2η-3η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» διακηρύσσουν ότι θέλουν το 50-50 για όλους και αποτέλεσε προπαγάνδα ότι τα προηγούμενα χρόνια ευνοούνταν.
Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ποτέ δεν ενδιαφερόταν για τη διαιτησία. Αν αυτό ίσχυε, θα είχε προσλάβει έναν δυο παλαιούς διαιτητές.
Αλλωστε, κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Αυτό κάνουν οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του τρεις πρώην διαιτητές, τον πρώην διεθνή Σλοβάκο, Λούμπος Μίχελς, το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Μάλαμα Τεβεκέλη και το πρώην μέλος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών (σ.σ. στο ισπανικό μοντέλο), Δημήτρη Σαραϊδάρη. Ολοι αυτοί, αν και ο Μίχελς ασχολείται με μεταγραφικά θέματα, είναι για να μαθαίνουν κανονισμούς στους παίκτες; Ολοι αυτοί είχαν μεγάλη εμπειρία από το πως λειτουργεί μια ομάδα, ώστε να φανούν χρήσιμοι; Δεν υπονοούμε κάτι, ας απαντήσει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Από την άλλη πλευρά, το παρασκήνιο βοά για την περίπτωση της ΑΕΚ. Όχι, μόνο «στηρίζεται» από παράκεντρα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, όχι μόνο ασχολείται πρώην Αθηναίος διαιτητής και υπάλληλος υπουργείου, αλλά υπάρχει και πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ που οσονούπω θα επιστρέψει και στο Πάρκο…