Σχέδιο φίμωσης του Ολυμπιακού

***Προπαγάνδα στο φουλ για να καθίσουν στο σκαμνί της αθλητικής δικαιοσύνης οι «ερυθρόλευκοι» και να σταματήσει ο Σάββας Θεοδωρίδης να ξεμπροστιάζει κόσμο
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι απαράδεκτοι της προπαγάνδας, που εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, ανέλαβαν και πάλι δράση. Ο στόχος τους είναι γνωστός και δεν είναι άλλος από το να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Ετσι, έβαλαν μπροστά το γνωστό σχέδιο, με σκοπό να φιμώσουν τους «ερυθρόλευκους» και να μην βγάζουν στη φόρα τα κραυγαλέα λάθη σε βάρος τους και επίσης να μην αναφέρονται στη διαιτησία.
Βασική τους προτεραιότητα είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μιλάει έξω από τα δόντια. Ο έμπειρος παράγοντας, που ζει και αναπνέει για την ομάδα, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναφέρεται στα όσα γίνονται στη διαιτησία και στο παρασκήνιό της.
Όμως, δείχνουν ότι τους ενοχλεί και προτρέπουν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να του ασκήσει δίωξη, ώστε ο Σάββας Θεοδωρίδης να παραπεμφεί στην αθλητική δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή ξεχνούν ότι ανακοινώσεις για τη διαιτησία έχουν βγάλει τουλάχιστον οι μισές ομάδες της Superleague, ενώ δηλώσεις έχουν κάνει και από άλλες ομάδες.
Ακόμη ξεχνούν ότι άλλοι στο παρελθόν έχουν κάνει και έχουν πει χειρότερα, όμως τότε οι… δήθεν αντικειμενικοί δεν προέτρεπαν την αθλητική δικαιοσύνη να ασχοληθεί. Σημειώστε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουν σταλεί και καταγγελίες ανώνυμων «φιλάθλων» στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που επίσης είναι αρμόδια.

 Ούτε είναι τυχαίο που η προπαγάνδα κορυφώνεται όσο προχωρά το πρωτάθλημα. Ούτε είναι τυχαίο ότι γίνεται σε εποχή που αυξάνεται η στοχοποίηση του Ολυμπιακού από τη διαιτησία και ταυτόχρονα κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αγωνιστική με την αγωνιστική να γίνονται και χειρότερα. Είναι τυχαίο ότι δεν θέλουν ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα που είναι πρώτος παρά το κυνήγι και τα φαλτσοσφυρίγματα;