Ο Περέιρα και τα… έτοιμα!


Τόσος μεγάλος ήταν ο …πόνος του Περέιρα να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο έργο στη διαιτησία, με αποτέλεσμα να έχουμε και… βαφτίσια. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τη Βάση Δεδομένων, όπου περνιούνται οι επιδόσεις των διαιτητών, οι εκθέσεις κτλ, προκειμένου να είναι εύκολη η αναζήτηση στοιχείων ενόψει των ορισμών. Αυτή την Βάση Δεδομένων (σ.σ. δεν την είδαμε αλλά λογικά θα υπάρχει) ο Περέιρα την… βάφτισε Πλατφόρμα Διαιτησίας και χαρακτηριστικά αναφέρει στον… απολογισμό των 180 ημερών που ανακοινώθηκε στις 194 μέρες: «Την εφαρμογή, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, κατάλληλης Πλατφόρμας Διαιτησίας με τη βοήθεια της Πληροφορικής, η οποία θα διευκολύνει σίγουρα την καθημερινή εργασία ανάμεσα στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και του Τμήματος, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότητά μας με όλους τους συνεργάτες μας».

Όμως, διαβάστε το σχετικό άρθρο του κανονισμού για την τήρηση της βάσης δεδομένων, η οποία ενημερώνεται εδώ και χρόνια:


Πάντως, υπάρχουν και χειρότερα. Ενώ η Βάση Δεδομένων υποτίθεται ότι υπάρχει, η… Πλατφόρμα θα φτιαχτεί τους επόμενους έξι μήνες.

Υπάρχουν και ακόμη πιο χειρότερα. Ο Περέιρα εξήγγειλε την εγκατάσταση του VAR, το οποίο ΘΑ εγκαταστήσει ο Βασιλειάδης για την σεζόν 2018-19.