«Η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Αχαΐας, δυστυχώς, αμαυρωθηκε από την παρουσία Θωμά Μητρόπουλου»

*** «Ποιοί είναι οι λόγοι και ποιο το συμφέρον αυτών που τον προσκάλεσαν;»
*** Οπου... εξυγίανση και Θωμάς Μητρόπουλος!!!
***Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία αποχώρησε από την εκδήλωση

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ (ΠΕΣ)-ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΘΩΜΆ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Η καθόλα πετυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΕΠΣΑ δυστυχώς αμαυρωθηκε από την παρουσία εκπροσώπου της "παράγκας"του Ελληνικου ποδοσφαίρου. Ατόμου με καταδικαστικές εις βάρος του ποινές και με άλλες ακόμα να εκρεμουν δικαστικά.!Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε το λόγο της παρουσίας του στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ή ακόμα χειρότερα ποιο είναι το συμφέρον αυτών που τον προσκάλεσαν? Πάντως στο Δ.Σ που πραγματοποιηθηκε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των μελών για την παρουσία του! Επειδή δεν είθισται να παρευρίσκεται κάποιος ακάλεστος (και ερχόμενος από μακριά) ευελπιστούμε να μην χρησιμοποιηθει αυτό ως άλλοθι! Τουναντίον όφειλαν οι κύριοι της νυν πλειοψηφίας της διοίκησης της ΕΠΣΑ και ειδικότερα οι πρόεδρος να έχουν λάβει τα μέτρα. Το σύνθημα περί ανανέωσης έμεινε κλειδωμένο στο συρτάρι ή έτσι την εννοούν με τέτοιους καλεσμένους "φίλους "?Τουλάχιστον ας έχουν την ευθιξια να μας ενημερώνουν και εμάς για να λαμβάνουμε εκ των προτέρων τα μέτρα μας   και όχι να αναγκαζόμαστε να αποχωρουμε εν μέσω της εκδήλωσης. Ζητάμε λοιπόν συγνώμη από τον κόσμο του αχαικου ποδοσφαίρου, από τους παράγοντες των σωματείων,και από αυτούς οι οποίοι επρόκειτο απόψε να βραβευτουν ,αλλά το αποδεδειγμενο ήθος μας, δεν συνδράμει με την παρουσία ανθρώπων που μόνο ζημιά προσφέρουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Οπότε και η αποχώρησή μας ήταν τη δεδομένη στιγμή η πιο ήπια μορφή εκδήλωσης των σκέψεων και των συναισθηματων μας!
ΥΓ.Για αποφυγή της οποιαδήποτε παρανόησης ο κ . Πλουμης παρέμεινε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία εργάζεται. 
Τα μέλη της μειοψηφίας τις ΕΠΣ ΑΧΑΊΑΣ ( ΠΕΣ) :ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ-Χ.ΠΛΟΥΜΗΣ-Γ.ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.


www.pelop.gr