Το δίδυμο (Κουκουλάκης, Τριτσώνης) έγινε… τρίδυμο (Περέιρα)

***Απόλυτη ταύτιση του Πορτογάλου μαζί τους, σα να τους ξέρει από χρόνια
***Απομένει να φύγουν μαζί
Ο Περέιρα υποτίθεται ότι επιλέχθηκε από την FIFA, δηλαδή από τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη με σκοπό να… επαναφέρει την ελληνική διαιτησία από την τραγική κατάσταση που την είχαν φέρει οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Η πρώτη ρεαλιστική κίνηση του Πορτογάλου θα ήταν να διώξει αμέσως, αυτούς που οδήγησαν τα πράγματα σε κρίση. Όμως, ο Περέιρα όχι μόνο τους κράτησε, παράλληλα συνεργάστηκε μαζί τους, λες και τους ήξερε από χρόνια, για να φύγουν από τους πίνακες οι ανεξάρτητοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές που δεν ήταν αρεστοί στην… εξυγίανση και κατά σύμπτωση το δίδυμο της ΚΕΔ τους είχε θέσει στο περιθώριο.
Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, η οποία στελεχώνεται από πρόσωπα που δεν έχει διαψευστεί ότι είναι επιλογής του Θόδωρου Θεοδωρίδη, ζήτησε από τον Περέιρα να επιλέξει δυο ξένους αρχιδιαιτητές. Κατά σύμπτωση, ο επικεφαλής της ΚΕΔ επέλεξε να κάνει ότι προέβλεψε η προπαγάνδα, συγκεκριμένων συμφερόντων και συγκεκριμένων ΠΑΕ. Δηλαδή, τίποτα.

Το… τίποτα αποτελεί μια μεγάλη απόδειξη ότι ο Περέιρα επέλεξε για μια ακόμη φορά να ταυτιστεί με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, την στιγμή που συνεχίζεται η φιλοσοφία τους στους ορισμούς και η… φιλοσοφία της ασυλίας σε όσους κάνουν λάθη, δεδομένου ότι όλα εξαρτώνται από το σε ποια ομάδα θα γίνουν. Εκείνο, λοιπόν που απομένει είναι ο Περέιρα να φύγει μαζί τους.