Η ΑΕΚ άδειασε τους μικρούς

***Με την… υπογραφή της μπαίνει ταφόπλακα στην Superleague αφού αιφνιαστικά αποστασιοποιήθηκε από την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ
Ψάχνουν μαντήλι να κλάψουν στην Superleague, αφού πρώτα συνέλθουν από τη δυσάρεστη έκπληξη που τους επεφύλαξε η ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στην Superleague. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ άδειασε τους «μικρούς» στο θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη σεζόν 2018-19, καθώς θεωρούσαν δεδομένη τη στήριξή της, όμως στο σημερινό (20/02) ΔΣ διαχώρισε την θέση της. Για το θέμα αυτό στη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε και σχόλιο των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου και Βαγγέλη Μπαταγιάννη, οι οποίοι απευθύνθηκαν στον  ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Θανάση Κωστούλα και του είπαν: «Τα βλέπετε κύριε Κωστούλα που μας λέγατε ότι η ΑΕΚ είναι μαζί σας;».
Πριν το άδειασμα της ΑΕΚ προηγήθηκε αυτό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διαπραγματευτεί μόνος του τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το σχολιάζουμε, επειδή οι «μικροί» είχαν γίνει ουρά τους και ψήφιζαν… εξυγίανση στο ΔΣ της Λίγκας. Κοινώς, το δούλεμα πήγε… σύννεφο, κάτι που αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος. Τώρα που οι «12» χρειάζονται στήριξη δεν την έχουν.
Όπως, αναμενόταν και ο Ολυμπιακός δήλωσε ότι θα διαπραγματευτεί μόνος του τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα, αφού είναι η πιο εμπορική ομάδα. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε θέση αν είναι υπέρ ή όχι της Κεντρικής Διαχείρισης.
Η Λίγκα θα συνεδριάσει σε 15 μέρες με θέμα (ξανά) τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2018-19.