Διοίκηση εξ αποστάσεως…

Σήμερα (18/02) συμπληρώνονται έξι μήνες από την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου στην ΕΠΟ. Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας έχει αλλάξει τον τρόπο που διοικεί, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχει αραιώσει τις επισκέψεις του στο Πάρκο Γουδί, ενώ εκεί που έμενε 3-4 μέρες την εβδομάδα τις περιόρισε σε 1-2 μέρες.
Κάποιοι συνδέουν το παραπάνω με την απειλητική επιστολή που περιείχε σφαίρα, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι «ο Γραμμένος μένει στην Αθήνα όσο χρειάζεται». Όμως, οι κακές γλώσσες θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν να ασκείται διοίκηση εξ αποστάσεως, παρά με φυσική παρουσία.
Εκτός αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μια υπόθεση κάνουμε, πιστεύει ότι μπορεί να αναπληρωθεί, είτε από τον Εκτελεστικό Γραμματέα, Αλέξη Δέδε, είτε από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη, είτε να δίνει κατευθύνσεις από το τηλέφωνο για θέματα που προκύπτουν. Πάντως, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, έχει εντελώς αντίθετη φιλοσοφία με τον Γραμμένο, καθώς προτιμά να ασκεί διοίκηση με φυσική παρουσία, για αυτό και τις περισσότερες μέρες κάθε μήνα διαμένει στην Αθήνα και όταν υπάρχει λόγος πετάγεται μέχρι τη Σάμο.