Ο Κάτσε έκανε οκτώ ράμματα και ο Στυλιαράς έβγαλε μόνο κίτρινη


Στο 85’ Κάτσε και Γουάλας διεκδικούν (ΑΕΛ-ΠΑΟ 0-1) τη μπάλα στον αέρα. Ο παίκτης της Λάρισας χτύπησε με τον αγκώνα τον παίκτη του ΠΑΟ και σωστά ο Στυλιαράς (Αιτ/νιας) άφησε το πλεονέκτημα. Τελειώνει η επίθεση του ΠΑΟ, ο Κάτσε παρέμεινε στο έδαφος επειδή χρειαζόταν πρώτες βοήθειες, όμως ο 42χρονος ρέφερι έδειξε μόνο κίτρινη! Θα μπορούσε και ο τέταρτος Αγγελάκης (Μακεδονίας) να του πει για το βάναυσο χτύπημα, όμως δικαιολογείται λόγω ημέρας, επειδή πιθανόν να αμολούσε αετό.

Ο Κάτσε έκανε οκτώ ράμματα στο χείλος, αφού έφυγε αιμόφυρτος από το γήπεδο, όμως ο Στυλιαράς δεν απέβαλε τον Γουάλας.
Νωρίτερα, στο 65’ ο Φατιόν έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Κάτσε που επίσης κινήθηκε εναντίον του αντιπάλου του και ο Στυλιαράς τους έβγαλε από μια κίτρινη, αντί για κόκκινη και κίτρινη, αντίστοιχα. Κι εδώ ο Αγγελάκης, που το καλοκαίρι θα ανέβει στη Λίγκα, αμολούσε αετό.
Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχε έντονο ρυθμό που ο Στυλιαράς έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Εβλεπε τις φάσεις από σχετικά μακριά σε σχέση με άλλους συναδέλφους του. Εκανε και λάθη στα φάουλ, κυρίως σε βάρος της Λάρισας (που έβγαλε και ανακοίνωση), σε κάρτες (άλλες έβγαλε, άλλες όχι) αλλά η ΚΕΔ θα του δώσει σερί ορισμό και επειδή έχασε έδαφος λόγω της τιμωρίας του για το πέναλτι που δεν έδωσε στον ΠΑΣ στο 0-0 του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και για να αποκτήσει καλύτερη φυσική κατάσταση.