Παραμένει η ποινή της έκπτωσης των δυο χρόνων στον Γιαρένη, προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ

***«Ενας πειθαρχικά διωκόμενος δικαστής, έξι μήνες μετά, αποφάσισε να με θυσιάσει σαν Ιφιγένεια για να εξιλεωθεί», τόνισε ο Δημήτρης Γιαρένης


Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, έξι μηνών, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση σχετικά με την προσφυγή του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας που τον τιμώρησε με ποινή έκπτωσης δυο χρόνων από το αξίωμά του, έπειτα από καταγγελίες του πρώην προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, Γιώργου Παπαμακάριου και του πρώην αρχιδιαιτητή, Αριστείδη Σπανέα ότι παρενέβη στη διαιτησία. Μετά από έξι μήνες, λοιπόν, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την προσφυγή του Δημήτρη Γιαρένη, ο οποίος πλέον θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση Επιτροπής Εφέσεων (21/03/2018):

«Κατά τη συνεδρίασή της στις 22/02/2018 η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

 Απέρριψε ως απαράδεκτη τη συζήτηση της έφεσης της από  5-10-2017 έφεση  των Γεωργίου Παπαμακάριου και   Αριστείδη  Σπανέα  κατά της  από 2-10-2017  απόφασης  της  Επιτροπής  Δεοντολογίας   της  ΕΠΟ   και  του  Δημητρίου Γιαρένη».

 Απέρριψε  την από 3-10-2017 έφεση του Δημητρίου Γιαρένη  του Κυριάκου κατά της υπ’ αριθμ.15/2017 απόφασης της  Επιτροπής  Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Με αφορμή την απόφαση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης, άφησε αιχμές κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, χωρίς να τον κατονομάζει, καθώς έκανε την εξής δήλωση στο Facebook:  «Ένας πειθαρχικά διωκόμενος δικαστής που έχει προσφάτως προκαλέσει την κοινή γνώμη και το περί δικαίου αίσθημα αποφάσισε ΈΞΙ μήνες !!!μετά την εκδίκαση της εφεσης μου να με θυσιάσει σήμερα ως ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ στην προσπάθεια του να εξιλέωθει. ....Ευτυχώς υπάρχει και τρίτος βαθμός το Διαιτητικό δικαστήριο όπου εκεί δικάζουν Αρεοπαγιτες».