Δίνoυν ρεσιτάλ ανικανότητας


***Ούτε ΔΣ ο Γραμμένος για να συζητήσουν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τα δυο μπλοκ είναι στα… χαρακώματα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση που προκλήθηκε από την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη, στο τερέν της Τούμπας, μια εικόνα που προκάλεσε σοκ και ταυτόχρονα παγκόσμιο σάλο, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να γενικεύσουν το θέμα, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Όμως, σα να μην έφτανε που ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος άφησε τη… μπάλα στον Βασιλειάδη, αν και η FIFAμε την UEFAδεν είναι αρμόδιες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του επειδή είναι εκπρόσωπος Κυβέρνησης, η ΕΠΟ εμφανίζεται ουραγός των εξελίξεων και δεν υπάρχει πουθενά στο κάδρο, αν και βάση της αρμοδιότητάς της θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί, διότι καθήκον της είναι να παίζεται ποδόσφαιρο.
Με βάση τη λογική η Ομοσπονδία έπρεπε να είχε κάνει ΔΣ, προκειμένου να συζητήσει για την κατάσταση που δημιουργήθηκε αλλά και ταυτόχρονα να ενημερωθούν όλοι οι σύμβουλοι και κατ’ επέκταση οι ποδοσφαιρικές ενώσεις. Όμως, επειδή η σύνθεση της ΕΠΟ δεν έχει λογική, καθώς, είναι κοινό μυστικό, ότι οι παράγοντές της υποδείχθηκαν από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Γραμμένος δεν κάνει ΔΣ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φοβούμενος να μην «μεταφερθεί» σε αυτό ο εμφύλιος που υποβόσκει εδώ και μήνες, κάτι που θα σημάνει το ρεζίλεμα αν όχι τη διάλυση της Ομοσπονδίας.
Κανέναν δεν απασχολεί πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προχωρήσει με διοίκηση που βασίζεται σε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, με πρώτο και καλύτερο τον «δικό μας Γραμμένο», σύμφωνα με τον Σαββίδη.
Για να καταλάβετε για ποια ΕΠΟ μιλάμε. «Εχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα», δήλωσε ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας στον «ArenaFm». Δηλαδή η θέση του κ. Αντωνίου είναι ίδια με του ΠΑΟΚ. Τυχαίο; Κάποιοι στην ομοσπονδία, το σχόλιο είναι γενικό, δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται εκεί για να εκπροσωπούν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και να επιβάλλουν ισονομία.