Απλήρωτοι οι διαιτητές, «φέσι» της ΕΠΟ και στην Καραϊσκάκης Α.Ε. που έκανε αγωγή εναντίον της – Το χρέος ανέρχεται στις 50.000 ευρώ και να σκεφτείς κανείς ότι το γήπεδο παραχωρείται χωρίς μίσθωμα από το 2010!

***Αυτό είναι το «ευχαριστώ» της… εξυγίανσης!
***Φαίνεται ότι στην Ομοσπονδία δεν περισσεύουν χρήματα αφού προτεραιότητα έχουν τα «golden boys» της… εξυγίανσης και οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης


«Εξυγίανση» με σήμα το… φέσι. Απλήρωτοι διαιτητές, χρέος της ΕΠΟ και στην Καραϊσκάκης Α.Ε. από τον αγώνα μπαράζ με την Κροατία. H Καραισκάκης ΑΕ κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ αφού από τον Νοέμβριο μήνα δεν έχουν πληρωθεί τα λειτουργικά έξοδα του αγώνα μπαράζ Ελλάδα-Κροατία. Το γήπεδο παραχωρείται από το 2010 εντελώς δωρεάν και δεν εισπράττει κανένα μα κανένα ποσό για μίσθωμα. Μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΕΠΟ πληρώνει μόνο τα λειτουργικά έξοδα τα οποία τώρα χρωστάει. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ και είναι λιγότερο από όσο κοστίζει η ΚΕΔ για έναν μήνα, λόγω των αμοιβών-μαμούθ των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη.
Αλήθεια, οι ζημιές από τον τελικό του αίσχους στο Πανθεσσαλικό έχουν πληρωθεί;