Οσκαρ αδράνειας: «Ανακάλυψαν» το πρόβλημα για την καταβολή των αμοιβών των διαιτητών με τέσσερις (και βάλε) μήνες καθυστέρηση!

***Οι δε διαιτητές της Football League θα πληρώσουν ΕΦΚΑ ή εργόσημο για χρήματα που έπρεπε να πάρουν το 2017, όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα!
***Όμως, σύμφωνα με τον κανονισμό οι ρέφερι πρέπει να είναι ασφαλισμένοι από την ΕΠΟ!
***Όμως, κάνουν ό,τι θέλει η FIFA;
***Ποιος να σκεφτεί τους ρέφερι, ο Περέιρα, ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης με τους μισθούς πρόκληση;

Στην αρχή μας είχαν διαφημίσει, μέσα σε αυτούς οι Γραμμένος, Περέιρα, Βασάλο και Χούμπελ ότι κατέβαλαν προσπάθεια να τακτοποιηθούν προηγούμενων ετών οφειλές της Λίγκας στους διαιτητές. Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό, προέκυψαν καινούριες, καθώς οι ρέφερι της κατηγορίας έχουν λαμβάνειν από την 11η Αγωνιστική, ενώ της Football League δεν έχουν δει το χρώμα του ευρώ από την αρχή της σεζόν! Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα, επειδή πρέπει να δοθούν χρήματα και στον ΕΦΚΑ ή να τους ασφαλίσουν με εργόσημο, ένα πρόβλημα που υπάρχει από τον Ιανουάριο, ήταν γνωστό από 2-3 μήνες ότι θα το βρουν μπροστά τους, παρόλα αυτά παίρνουν Όσκαρ αδράνειας, επειδή θυμήθηκαν να το τακτοποιήσουν μήνα Απρίλιο! Μετά θα πανηγυρίζουν κιόλας ότι το έλυσαν. Τόσο μεγάλη πλάκα έχουν!

Μεγάλη γκάφα
Μέχρι και την προηγούμενη σεζόν (2017-18) οι διαιτητές της Football League έπαιρναν τις αμοιβές τους και τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης πριν από τα παιχνίδια και δεν υπήρχε πρόβλημα, καθώς η γηπεδούχος αντιμετώπιζε τον κίνδυνο μηδενισμού. Όμως, πριν από τη σέντρα ο Γραμμένος συμφώνησε με τη διοργανώτρια το εξοδολόγιο να καταβάλλεται κάθε μήνα αλλά ξέχασαν να διευκρινίσουνε ποιον μήνα και ποιου έτους.