Σενάρια στην ΕΠΟ για Δρόσο ή Χολέβα

***Ενώ καλά κρατούν οι φήμες ότι μέχρι το καλοκαίρι ο Γραμμένος θα παραιτηθεί από πρόεδρος
***Δεν διαψεύδεται ότι ο πρώτος προωθείται από τον βορρά και ο δεύτερος από το μπλοκ του νότου
***Ολη αυτή η σεναριολογία, που όσοι τη γνωρίζουν υποστηρίζουν πως είναι αποτέλεσμα της διάσπασης του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ που έχουν άγριο πόλεμο μεταξύ τους


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (14/04) ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ακόμη και ο πιο άσχετος με το ποδόσφαιρο βλέπει ότι ο πόλεμος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που συμμάχησαν για να πάρουν την ΕΠΟ («με στήριξαν Σαββίδης και Μελισσανίδης», παραδέχθηκε πρόσφατα ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Γραμμένος) είναι άγριος και πέρα από κάθε όριο. Παράλληλα, η επιλογή του Γραμμένου δεν δείχνει να… τραβά, αν και ο τελευταίος διέψευσε ότι εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί, πλην όμως αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την διάψευσή του και σα να μην έφτανε αυτό, κάποιοι επιμένουν ότι θα φύγει το καλοκαίρι, πιθανόν μετά την Τακτική ΓΣ!
Την ίδια στιγμή υπάρχουν σενάρια για την προεδρία, τα οποία προέρχονται το ένα από το μπλοκ του βορρά που φέρει ως διαδοχό του τον Ιωάννη Δρόσο, ο οποίος γνωρίζει άριστα τη ρωσική γλώσσα και διετέλεσε πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην FIFA και στην UEFA, ενώ φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Κοντονή. Παράλληλα υπάρχουν και σενάρια, που επίσης δεν διαψεύστηκαν από το μπλοκ του νότου, ότι σε περίπτωση κενού την προεδρία θα διεκδικήσει ότι ο Αλέξανδρος Χολέβας –πρώην νομικός σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη που τώρα είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Μάλιστα, η περίπτωση Χολέβα «έπαιξε» και για Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, αν έφευγε ο Δέδες, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συμμετείχε στη σύσκεψη (μαζί με τον Μπάρτζη) για να απαντήσουν στην επιστολή του Χούμπελ, προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, ο οποίος εισηγήθηκε Grexit. 
Επαναλαμβάνουμε πως όλη αυτή η σεναριολογία, που φαίνεται να έχει βάση, είναι αποτέλεσμα της διάσπασης του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ που έχουν άγριο πόλεμο μεταξύ τους. Ετσι, η ΕΠΟ είναι χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα.